Snap-anbefaling: Momsunplugged

Er det noe jeg ikke trenger, så er det snapper og blogger som får meg til å føle meg dårlig. Jeg liker ikke å kun få se andres glansbilder. Ekte vare får meg til å slappe av, le og kjenne meg igjen.

Det er akkurat det jeg får på snappen som heter «Momsunplugged».
En jeg kjenner fra Trondheim tipset meg om den. Hun som tipset meg er en kul jente fra Trondheim, som vi ble kjent med på en litt spesiell måte:

For 18 år siden, vi bode i en liten leilighet på Grünerløkka i Oslo og var ganske nygifte. Telefonen ringte og stemmen i røret sa: «Hei, er DantheMan der? (mannen min). For jeg lurte på om jeg kunne overnatte hos dere i natt»?
Jeg bare…..
-Dan Richard, hvem er dette???
Haha. Det var altså ei fra Trondheim som også er medlem av samme kirke som oss. Og hun skulle til Oslo en helg og trengte et sted å være. Så da hadde noen i Trondheim som kjente til oss, bedt henne ringe oss og spørre etter «DantheMan» som var det mannen kalte seg på radioen på den tiden.

Hun kom, hun sov og vi hadde det hyggelig. Siden har vi møtt henne flere ganger.

Det er altså hun som tipset meg om Momsunplugged, som er 3 mammaer som snapper om livet slik det er. Det er den snappen jeg følger aller mest med på.

5 Gode grunner for å følge Momsunplugged:

1. Den får deg til å føle det som et normalt menneske.
2. Den får det til å le!
3. Den hjelper deg å senke skuldrene!
4. Humor i hverdagen er viktig! Og det får du her!
5. Du kan lett relatere til snappene!

Da er det bare en ting igjen å si:
Enjoy!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Hadde jeg vært aktiv på snap – skulle jeg gjerne fulgt de ?

Comments are closed