Sykkelbukse-syklist eller truse og tunika-syklist?

/Annonse/
Det er ikke lenge til syklistenede komme ut av hiet sitt nå. Mange synes det er irriterende at de tar så stor plass i veien. Jeg skulle egentlig ønske jeg var en av syklistene.

Jeg har spurt noen eksperter, dvs. mine Facebookvenner, hva de mente var viktig å ha når man syklet.

De fleste syntes det var viktig med sykkelbukse, både lange og korte – med polstring, gode sko man fester til pedalene, løse armer og bein som man kan tre på underveis, sykkelhansker, topper i sterker farger og med lommer bak på ryggen, stativ til gjerne to flasker, god hjelm og forskjellige instrumenter på sykkelen.

En av dem, og muligens nærmest meg selv som syklist, likte å sykle i truse og tunika og med en våt badebukse hengende på styret.
Alt dette (bortsett fra truse og tunika) og mer til finner du i dette paradiset for sykkelentusiater! 

Til dere syklister som vil ha kvalitet og bra stil:

Har dere sjekket ut sko fra Five Ten? Her finner dere stilige sko av den beste kvalitet, som sikrer at skoen ikke glir av pedalen, selv når den er flat. Dere kan sykle trygt i kupert terreng og føle dere sikre på at skoen sitter trygt på pedalen.
Selvfølgelig finner du også sko som festes til pedalene. OG pedaler!

For de som synes det er viktig å matche farger og sånt, så finner du alt du måtte ønske deg i denne nettbutikken.
Du trenger tøy som ventilerer godt, som puster og holder deg tørr og varm, så din sykkeltur blir  behagelig. Du skal sitte godt, se bra ut og ikke minst, du må bli SETT!

Ville du gått for rødt?

Ha en fin sykkelsesong enten du er en truse og tunika-syklist, eller en polstret sykkelbukse og hanske-syklist!

//Annonse//

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Helt ærlig: jeg kan ikke sykle lenger og syklister er det verste jeg vet i trafikken.
    Er nok mest på tunika og truse, men om jeg skulle sykle ofte og langt så hadde ikke det røde utstyret der vært så gæli?

  2. Ha ha, Louise, jeg tenkte akkurat det samme!
    Jeg har ikke syklet på maaaange år. Arvet mamma sin sykkel da hun døde for mange år siden, den ble bare stående, så den kvittet jeg meg med for 3–4 år siden, så jeg har ikke sykkel en gang. Men sparkesykkel – der, er jeg rå! Spør guttene ? Men føler at jeg ikke trenger sykkelklør for å trikse på den ??

Comments are closed