Chef XL Titanium – Min nye bestevenn!

Vi snakker titanium dere! Kenwood Chef XL Titanium 1700 W!

Det hadde seg sånn at da Lefdal skulle begynne å hete Elkjøp, så var min mann der og handlet noe greier. Alle som handlet var med i trekningen av fine premier.
Så da kan dere tro jeg ble glad da han vant DEN maskinen!! Chef XL Titanium!

Fra før av har jeg en Kenwood Classic Major 900 w. Jeg bruker den daglig og har gjort det i flere år.

Hvem ser alt rotet på benken når DEN maskina står midt på liksom? Jeg måtte ta bilde av den FØR jeg brukte den til noe, og da rakk jeg ikke å rydde først. Min gamle Kenwood, som har vært kjekk å ha, står i bakgrunnen der.

Nå er jeg såååå glad for å ha fått den nye maskinen opp på benken. Den skinner og lyser og jeg vil nesten ikke bruke den! Den har visper og kroker jeg ikke har sett før, som jeg ikke vet hva jeg skal bruke til. Jeg skal finne det ut da!
Den har lys! Den bråker MYE mindre enn den gamle. Sprutlokket har større åpning og kan tas av og på uten å måtte fjerne visper eller kroker først!
Bollen har håndtak!!!

1700 W!!! Og …ser dere den lyse rundingen? Da er den på.

Sjekk den store åpningen på sprutlokket! OG at det lyser nedi der. Først tenkte jeg at «jaja, det var fo fancy schnancy med lys. Men….du verden så praktisk det var da!!! Når man står der lager kakerøre og diverse»!

Den gamle kan gå til en ny eier!

Den nye maskinen er altså så fin og lekker der den står blandt alt rotet på kjøkkenbenken!!! Bollene og vispene/krokene jeg har til den gamle passer også til den nye. Men, jeg trenger jo ikke 3 ballongvisper. Jeg hadde nemlig dobbelt opp av visper og kroker. Tenker jeg beholder slik at jeg fortsatt har dobbelt opp, og så kan jeg gi bort den gamle maskinen til  noen andre som trenger den.

Altså, jeg hadde jo aldri kjøpt meg en slik Chef Titanium XL 1700 W (Ja jeg liker å si hele navnet på den), så den gamle maskina har fortsatt mye å gi.
Vel, jeg hadde nok vurdert å kjøpe en slik den dagen den gamle ble ødelagt. Men, nå som vi vant en – så slapp vi jo det. Mange tusen kroner spart.

Nå blir jeg jo snart 40 år og da må jeg jo nesten ha en skikkelig god kjøkkenmaskin eller hva? Fet fortjener jeg skikkelig!
Grønnsakskutteren jeg hadde til den gamle, passer også til den nye. Det samme med kjøttkverna og blenderen. Kjøttkverna har jeg aldri brukt da men..

Ja, nå er ho mor glad kan du tro!! Hva hadde din reaksjon vært om du vant en slik maskin?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Jeg hadde blitt hoppende glad som deg!!!

    Jeg har nesten lik maskin, dog uten lys, men den er så fin så fin og jeg elsker den!!!

Comments are closed