Ny bok – Når en mamma blir født

Jeg har gitt et bidrag til boken «Når en mamma blir født» av Nina Maaø-Ruden, damen bak småbarnsforeldre.no og Idebank for småbarnsforeldre på Facebook.

Boken er ganske stor og inneholder mange fødselshistorier og er inne på temaer som fødselsdepresjon, smertelindirng, keisersnitt, hjemmefødsel, flerlinger og mere.

Boken er ikke nok en bok om barnestell og småbarnstiden. Den er en bok fra mammaer med ekte erfaringer til mammaer og alle som måtte ha glede av den.

Her er mitt bidrag i boken?

Her er ekte historier om fødsler og alt vi kvinner føler og tenker rundt det.

Er det noe vi kvinner kan snakke om i timesvis, er det fødsler. Nevn ordet «Fødsel», og så er vi igang.

Jeg gråter hver eneste gang jeg ser en fødsel på tv. Da stopper tiden helt opp og alt annet blir fulstendig uviktig.

Når et barn blir født…. da føler jeg at verden ennå har håp, og jeg vet at det nye barnet har mye å tilføre vår verden. Ethvert barn er en potensiell liten helt og det er vårt ansvar å nære dette barnet med gode opplevelser, erfaringer og verdier. Samt å veilede og gi kjærlighet.

Når et barn blir født, fødes også en mamma. Man får et  ny dimensjon i livet og kan begynne å se verden på en annen måte – for å beskytte sitt lille barn.

Det er fascinerende  hvordan man forandrer seg når man bli mor. Det å få ansvaret for et lite barn har i allefall gjort noe med meg.

Kos deg med boken! Du får kjøpt den blandt annet HER.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Et hvert barn er en potensiell liten helt, denne beskrivelsen traff meg.

    Alle har noe, vi må bare gi de riktige tingene til de riktige barna. Det å tro at en ting funker på alle vet vel du med dine åtte med sikkerhet ikke funker.

    Gratulerer med bidraget!

    • Linda C. Hagen

      Riktig det, det å behandle alle likt er urettferdig da de trenger ulik oppfølging ❤️

Comments are closed