Hårfarging endte i tannlegestolen

Jeg har nettopp kommet fra tannlegen. For en uke siden skulle jeg farge håret. Noe jeg gjorde. Men da jeg skulle åpne en liten balsamflaske, hadde jeg jo på plasthansker og var kjempeglatt på hendene, så hva gjorde Linda da? Jo dere, hun åpnet den med tennene.
Det skulle hun aldri ha gjort!
Hun merkte at det knakk litt i munnen og slapp flasken umiddelbart, men uhellet var allerede for sent å avverge.

Da jeg så på tannen i speiliet etter et par dager, oppdaget jeg at det var en sprekk i den. Tannlegetime ble bestilt med en gang og jeg kom nå nettopp hjem.

Jeg skal aldri mer spise noe jeg må tygge!

Den tannen som hadde fått en sprekk i seg, er den tannen som er rotfylt. Det skjer visst ganske ofte at rotfylte tenner ikke tåler noe særlig trykk, og blir knekt. Det var ikke så lett å fikse den, men hun klarte å ta av en bit av tanna, og fylle den.
Så nå er det bare utsiden av den tannen som er ekte tann. Resten, altså i midten og innsiden er fylling.
Det vil holde en stund, så lenge jeg er veldig forsiktig. Men en dag må det nok en krone til. Så det er bare å begynne å spare.

Jeg skal aldri åpne en kork med tennene igjen, eller bite opp poser. Jeg vil heller ikke spise brød med korn, eller harde matvarer. Jeg skal aldri tygge på noe seigt eller hard mat som harde skorper og sånn.

Heretter blir det polarbrød, banan, yoghurt, suppe, shaker og sånne ting.

Det er noe vondt ved denne tanna nå, men jeg håper det bare er fordi den ble herja litt med, og satser på at den roer seg i løpet av dagen.

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Hahaha jeg har en forholdsvis myk middagsoppskrift på bloggen i dag, om det frister. 🙂 Stakkars, jeg vet AKKURAT åssen det er – det er ikke så lenge siden en godteriting knakk en av mine fyllinger. 🙂

    • Linda C. Hagen

      Uff ja det er så kjedelig å skade en tann pga en så teit ting som godteri eller en kork! Kanskje jeg skal teste ut den middagen din gitt?

Comments are closed