Mange valg å ta underveis – oppussing av bad

Vi er nå godt igang med oppussingen av badene. Begge badene har vi revet inn til stenderverket og badet oppe er i full sving med både nye vegger, elektrisitet og rør.

I noen dager var det åpent mellom badene og da var det litt rart å gå på do. Da kunne vi sitte på do og se opp til etasjen over. 

Hadet bra gamle dusj! Og takk til alle som lar oss bruke dusjen deres for tiden 😀 Det er virkelig mange generøse sjeler der ute som inviterer oss til å dusje hos dem. Det setter vi pris på 😀

Det er jammen meg litt av hvert vi må finne ut av underveis også, selv om vi trodde vi hadde tenkt på det meste.

Det viser seg at veggene på badet oppe ikke flukter perfekt med veggene på badet nede, slik at skittentøysjakten jeg ønsker meg blir litt mindre enn jeg hadde tenkt. Men sånn er nå huset og det er ikke noe å gjøre med det. Jeg håper vi får til å få en så stor åpning ned som mulig, for det skal gå både små og store tøybiter ned der. Laken og sengetøy er store saker.

Dusjen som opprinnelig var tenkt 90*90, gikk fra det, til dobbeldusj og så til 90*120 som nå er det vi landet på. Dermed ble det også litt mer moasikk som må til. Flisleggeren fikk med seg endringen og bestilte i vei.

Hadde tenkt til å ha opplegg for vaskemaskin også på badet oppe, men det har nå utgått. Istedet lurte elektrikeren på om vi skulle ha sånn elektrisk håndkletørker!?
Skulle vi det? Hva er så bra med det? Hva koster det? Vil vi ha det? Så det måtte vi bråbestemme oss, fordi han trengte å vite hvor han skulle sette kontakten.

Jada, vi heiv oss rundt og syntes det var noe dyrt. Men når vi først fikser bad såe…..
Da ble det håndkletørker gitt. Men jeg tror vi bare tar det på ett bad. Det er litt dyrt liksom. Men vi har litt tid til å tenke på det ang. badet nede. Vi kan også sjekke finn.no.
Men, den vi kjøpte fikk vi til 40% fordi det var en utstillingsmodell.

Nå er det viktig å holde tunga rett i munnen, slik at alle de små detaljene skal stemme overens. F.eks. på badet oppe, så blir det litt bling, og alle knagger og håndtak skal være i krom, altså blanke. Vi kan ikke plutselig ha en dorullholder som da er matt. Så nå er vi kommet dit.

Det værste er jo at det er ikke lenge til nå at det ene badet står ferdig. Kanskje tre uker. Nå er det jo mange fridager i mai, så noen dager går bort.

Vi får om ikke så lenge nå en stor leveranse av badekar, baderomsinnredning og speilskap. Dette må vi sette i garasjen så lenge. Men den er full, så der må vi rydde plass!

Jeg gleder meg til å handle håndklær. Vi bytter ut de gamle, slitte og enkelte hullete håndklær. Vi vil kjøpe nye. Nå som vi vet hvordan badene blir, er det lettere å velge håndklær som passer. Vi har litt ulike meninger om farger ogsånn. Jeg vil helst ha alt hvitt, mens mannen synes det er fint med litt forskjellig. Uansett må de bli noe som passer på begge badene tenker jeg.

 

 

Trenger man en slik en dere ?Det var jo så mange forskjellige!! Vi endte opp med en omtrent som på bildet over. 

Er det noen av dere som har håndkletørker?
Bruker dere den?
Er det digg med varme håndklær, eller er det unødvendig luksus?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Hei! Så spennende med nye bad! Jeg skjønner veldig godt frustrasjon rundt alle valg. Vi la inn bad på hytta i fjor og der er ganske lite, men når man står helt på scratch og har alle valg i verden tilgjengelig blir det vanskelig altså, for man må jo velge bort så mye fint! Vi endte på enkelt hvitt med lyst tre og grå fliser i dusjen, veldig fornøyd. Poenget var at der har vi håndkletørker! Ikke hjemme, men på hytta liksom… det er veldig deilig med varme håndklær og litt luksusfølelse, så anbefales 🙂

  2. Pingback: Nyoppusset bad i antrasitt | Blopp.no

Comments are closed