Oppussing av bad: A-laget

Vi brukte god tid på å finne de rette folkene til å ta arbeidet med å pusse opp/totalrenovere badene våre. Det var 6 eller 7 ulike «team» på befaring her hos oss.
Alle kom med mange god tanker, som vi tok til oss.

Til slutt var det kun 4 av dem som leverte et tilbud til oss. Noen tilbud var detaljerte og det var lett å se hva tilbudene inneholdt. Mens andre igjen var litt uklare.
Det som også var kjempeviktig for oss, var magefølelsen. Det er tross at folk som skal gå inn og ut av hjemmet vårt i mange uker og det er viktig med en god kjemi og folk vi er trygge på.

Det skilte opptil 70 000 kr pr. bad i tilbudene. Vi valgte ikke de dyreste, men heller ikke de billigste.
Nå har det gått ca 3 uker og vi føler vi har valgt A-laget. Alle som jobber her er utrolig hyggelige folk. Det er nesten litt rart at vi liker alle så utrolig godt.

Teamet er satt sammen av Erik Davidsen (han er forøvrig vår gode nabo) som er rørleggeren, Husoteket.no som står for snekkerarbeidet, Thomas Baden som er murmester og har fått ekstremt mye skryt fra andre vi har snakket med, og til sist har vi Rasjonell Elektro. Sistnevnte har også innstallert ladestasjon til vår el-bil.

Alle disse er utrolig hyggelige og effektive folk!

Det går fremover på badene. På bad 1 er membrand på plass og neste steg nå er flislegging. Det gleder vi oss til!

På bad 2, er det det blitt såvidt begynt å støpes igjen, og ellers rør strukket dit de skal. Døren skal flyttet en halv gang, og en vegg skal fores ut og vegger skal bli ordentlige vegger.

Men, de kan nesten ikke avinnstallere doen nede, før doen oppe er på plass. En familile på 10 personer kan nesten ikke være uten do.

Jeg tror flisleggingen på bad 1, starter denne uken. I garasjen har vi fått leveranse av innredning, dusjveggene står på soverommet vårt.

Det går greit uten bad, men det blir deilig å få et bad igjen!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Bra sesong for utebad, sjekk Kirsebærhagen (bloggen), hun har utedusj!

    Gleder meg til ferdig resultat!

Comments are closed