Nå blir det hageparty hos Hagen

/sponset av partyking.no/

Det nærmer seg tid for å feire 3 gutter i familien som er 18 år i disse tider. I den forbindelse har jeg fått en forsendelse fra partyking.no. De har alt mulig rart man kan trenge til alle mulige forskjellige tilstelninger. Utvalget er enormt, og strekker seg fra søte rosa saker til kule hagespill og pinjataer.

Du finner alt du trenger her til din fest. Jeg har klikket hjem pinjata, nummerballonger, barter man kan klistre på seg, barte-kakeform, barteduk, kopper og mer.

Stash til party. Kul drage-pinjata fordi de som feires er født i dragens år?

Den store pakken jeg hentet på posten er full av masse kult stash!

Festen er ikke før om tre uker, så dette er bare en sniktitt på rekvisittene.

Samme helg er jeg også med på en barnedåp og jeg bestilte litt stash til det også.

Rosa greier til barnedåp❤?

Med denne kan jeg lage egne bannere igjen og igjen?. Det er bokstaver (flere av hver) så jeg kan lage et banner for hver av de tre guttene som skal feires. Og videre, kan jeg bruke de til andre bursdager og fester. Bokstavene fester man i hverandre.

Denne kakeformen er kul! Barteform til ære for de tre som nå offisielt er menn?

Lys, barteduk, ballonger, barteform og bean boozled ?

Nå gleder vi oss til party i St.hans-helgen!

Partyking har også alt mulig av utkledningsutstyr!

/Sponset av Partyking.no/

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Så stilig! Likte godt det banneret der man kan putte på bokstaver selv. kanskje jeg må få bestilt et sånt til vi skal ha barnevelsignelse for Lillesøster =)

  2. Pingback: Hageparty hos Hagen | Blopp.no

Comments are closed