Nyoppusset bad i antrasitt

Endelig, nyoppusset bad i antrasitt! Det andre badet tar fortsatt litt tid og nå er det ferie og alt, så det får ta den tiden det tar.

Vi er storfornøyd med badet som nå er ferdig! Badet er ca 7-8 m2 stort. Prislapp: Et sted mellom 220 -240 tror jeg vi landet på.

Badet er ikke til å kjenne igjen. Alt er flyttet på og ingenting er der det var til å begynne med. Det er utvidet og en vegg som gjorde badet til to mindre rom, er slått ned og det er blitt et stort flott, lukseriøst bad!

Det var viktig for oss med dobbel vask og vi er storfornøyde med den innredningen og vasken som vi valgte. Tilhørende speilskap er også superfint. Det er så rått at det er sort inni, det gjør det enda mer ekslusivt synes jeg.

Dohylla har jeg dekorert med en ramme med print. Printet er spesialtbestilt etter ønsker fra meg. Jeg har en nettvenninne, som lager print med bibelvers for å spre gode ord, og jeg ønsket akkurat dette verset som jeg synes er en viktig ting å tenke på i hverdagen.

En orkide (som nettopp felte kronbladene så dere ikke fikk sett den i blomst- sorry) har fått palss på hylla, samt duftpinner. Dette synes jeg var akkurat passe dekor her på hylla.
Du kan se mer av hennes produkter på hennes instagram.  Dette er forresten ikke sponset, men kjøpt og betalt av meg. Synes hun fortjener et besøk, for hun er veldig flink.

Det er viktig å gjøre det litt personlig på et bad som er så nytt. Jeg vil jo ikke at det skal se helt upersonlig ut her inne heller. Vi har kjøpt mange nye håndklær, men de gamle er fortsatt litt i drift, og at det ligger en bleie på gulvet i ny og ne gjør det personlig og flott. Det skal synes at det bor barn i huset, ikke sant? Hehe 🙂

De store romslige hyllene ble brått veldig dyre, med fliser rundt og inni. Men lækkert!
De store skuffene under vasken rommer masse og den øverste har også små rom inndelinger som jeg ELSKER!!!

Deilig bad! Jeg syntes den grønne/turkise fargen passet så fint her inne! Har kjøpt badematta og håndklær på Rusta.

Romslige hyller til håndklær og sånt, og den sorte luka er skittentøyssjakten. Det er en hylle til øverst, bare at den ikke synes på bildet.

Dusjen er 120*90, så den er veldig romslig! Her valgte vi skyvedør for at ikke risikere at barn slenger opp dører som slamrer i doen eller noe sånt. Vi er fornøyde med det!
Det peneste hadde  nok vært custom made dusj-vegger og doble dører. Men det hadde kostet over det dobbelte. Vi er allerede 30000 over budjsett på dette badet nemlig, så da må man bare gjøre noen prioriteringer.

Jeg fryktet det kanskje ville bli bittelitt tragngt mellom vasken og dusjen, men det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt!

Vi er så fornøyd med flisene og flisleggingen er helt sykt bra gjort. De andre arbeiderne her (rørlegger, snekkere og elektrikere) sier også at flisleggingne er heeeelt sykt bra gjort.

Det er så herlig å endelig (etter 11 år) ha et funksjonelt, stort og lekkert bad!
Det viktigste for meg er ikke at det er lekkert, men at det er funksjonelt. Men det gjør jo absolutt ikke noe at det er så lekkert!

Skittentøyssjakten er ikke igang ennå, da badet under fortsatt er under oppussing.

For å gjøre badet mer personlig skal vi kjøpe fin såpedispenser og en boks eller noe stil tannkrem og sånt som fort samler seg på vasken.

Jeg vil også ha en passe stor, lav krakk under håndkle tørkeren. Det hadde vært både praktisk og fint. Levi må jo ha noe å sitte på mens han venter på meg når jeg er på do.

Jeg er så forøyd med kroken til håndhåndkle. Jeg var først litt i tvil etter å ha kjøpt den. Men det fine er at jeg fester håndkle rundt begge krokene og så faller ikke håndkle ned. Har opplevd med vanlige kroker at håndkle bare detter ned.

Vi har ikke tenkt å sette inn noe stellebord igjen. Levi er nok snart ute av bleiene og vi har ikke tenkt å begynne på det der igjen:)

Vi har kjøpt innredningen inkl. speilskap og dusjen på Bauhaus, og dusjen (veggene) på Megaflis. Doen hadde rørleggeren med seg. Knagg, dorullholder og dobørsteholder er også fra Bauhaus. Vi har fått helt uvurderlig hjelp fra en flink dame som heter Sissel på Bauhaus. Hun har brukt flere timer på oss!
Når man går rundt og ser på innredninger i timesvis blir man sliten og lei. Sissel var med oss hele veien og hjalp oss frem til de gode valgene, og vi er strålende fornøyd! Blandebatteriene er også fra Bauhaus.

Har du noen tips til å dekorasjon til badet? Nettbutikker, fysiske butikker etc, så tar jeg gjerne imot ideer 🙂

Hva synes dere om badet?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Så lekkert det ble 😀 😀 😀

  2. Sååå lekkert ? jeg ble forelsket i det ❤️ Gleder meg til vi skal pusse opp badet om sånn ca 3 år.

    Men jeg skal ha vekk flisene på gulvet da ? jeg har hatt fliser i 10 år og vi er ikke venner ❤️

  3. Veldig stilig bad! Skittentøyluke står høyt på ønskelista her og? god sommer!

Comments are closed