Annie Sloan Chalk Paint – skulle skaffet det med en gang

En liten snipp at skryteveggen med alle de skjønne barna våre. Mangler bare å få opp bilde av de to yngste. Vi er litt treige, men det kommer nok etterhvert 🙂

Jeg hadde gått tom for sort Annie Sloan Chalk Paint-maling, men tenkte at jeg sikkert hadde en slant av noe annet sort maling. Det hadde jeg, og satte igang å male noen bilderamme-hyller.

For noe hærk! Denne malingen var overmalbar etter 16 (!!!) timer, og de måtte jo ha minst to strøk! Og for å tørke helt tok det 24 timer og selv da var de ikke helt tørre! Penselen måtte rengjøres med white sprit og både det og malingen luktet sterkt. Det måtte ligge fremme hele tiden mens det tørket, noe som tok flere dager.

Hadde jeg bare giddet å dra bort til Kjærnes gård og skaffet meg den gode Annie Sloan Chalk paint -malingen med en gang, hadde hyllene vært ferdig malt og skrudd opp på veggen samme kveld!!!

Resultatet med den malingen jeg brukte, ble ikke engang bra. Det endte med at jeg skaffet meg Annie Sloan Chalk Paint og malte over det jeg hadde malt, og vipps så, var hyllene på veggen da gitt!

Vel, ja Chalk Paint er nok noe dyrere enn annen maling, men jeg mener at man ikke kan sammenligne den med annen maling. For meg er resultat OG tid viktig. Dessuten er det så mye spennende man kan gjøre med den – blant annet med og de tilhørende gliding wax-tubene!!! – Som jeg elsker!!

Skulle ønske jeg kunne ta med alle mine gode lesere og venner på Chalk Paint-kveld, så alle kunne oppdage denne fantastiske malingen!

Ha en fin dag, og husk! Ikke sløs bort tid på maling som aaaaaaldri tørker og som du må bruke white-sprit for å vakse, og som lukter sterkt!!! Bare bruk chalk paint med en gang, så blir du ferdig 🙂

PS. Jeg vet det kan se ut som om jeg blir sponset altså, men jeg blir jeg ikke. Jeg bare ønsker å dele mine erfaringer med chalk paint fordi jeg digger det så mye 😀

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.