2018 – året med de store forandringene

I 2018 har det virkelig skjedd store ting og forandringer hos oss og for meg.

Nye bad!
På vårparten starter vi med oppussingen av begge badene våre. Det tok litt tid, men begge badene er nå ferdige og de er så utrolig fine. Men, mest av alt så utrolig praktiske!
Vi er så fornøyd med plasseringen av alt på badene.

Det ene badet har også blitt kombinert vaskerom, med sjakt fra badet over. Alt skittentøy havner nå akkurat der det skal være ved at vi bare slipper det ned sjakten på badet oppe.
De er også romslige. Jeg har tidligere vist dere badet oppe, men ikke badet nede ennå, da det nettopp er blitt ferdig. Fortsatt mangler vi å få hengt opp dorullholder og et par hyller. Så eget innlegg om det badet kommer senere.

Jeg har sluttet å amme. Noe som er litt av en forandring for meg som har ammet mer eller mindre sammenhengende i 20 år. Det frigjør mye tid å ikke amme, skal jeg si!!

Er jeg virkelig ferdig med å amme? Det har vært så koselig <3

I august, begynte eldstejenta her på folkehøyskole et annet sted i landet. Der trives hun så godt at hun har flyttet dit. Det var ikke meningen først. Først skulle hun bare gå på skole, men nå blir hun altså der. En stor forandring for oss alle her hjemme. Pluss at vi har nå et rom vi kal bruke til noe annet. Hvem skal ha hennes rom nå, og hva kan vi bruke de andre rommene til?

18 kg lettere!

I September startet jeg på Easylife-kurs. Jeg har lenge villet gå ned i vekt, og måtte innse at jeg fikk det ikke til på egenhånd. Det har vært vanskelig å holde fokus med så mye som skjer i hverdagen. Nå har det gått3 mnd. og jeg er 18 kg lettere nå, enn på samme tid i fjor.
Det skal sies at 5 av de kiloene gikk jeg ned i januar tidligere i år.

Kurset jeg går nå, varer i ett år, noe jeg er veldig glad for. Vi lærer å spise riktig, og vi lærer mye om trening. Dette er den beste investeringen i meg selv jeg kunne ha gjort. Jeg har ennå mange kg. som skal av, så jeg gleder meg til fortsettelsen.

 

Mer hjemmeskole

I oktober tok vi Mika og Eskil ut av skolen, etter mange forespørsler fra spesielt Eskil. Nå har vi hjemmeskole med tre barn; Lilli i 7. Eskil i 4, og Mika i 1.
Planen er at Lilli skal begynne på skolen i 8. trinn, da hun starter i ungdomskolen. Så får hun prøve det so se hva hun synes. Vi vet ikke hvor lenge Eskil og Mika skal ha hjemmeskole. De vil ikke høre snakk om skole nå i allefall.

Regning!

 

Vi du følge med på min vektnedgang,  hjemmeskolen, oppussing, eller om jeg virkelig er ferdig med amming, så følg gjerne med på Facebook-siden, og Instagram. 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.