Vaskerommet ble en drøm (bad nr. 2)

Jeg regner jo selvfølgelig med at alle husker at vi i 2018 pusset opp to bad? Og at dere ennå ikke har fått sett bad nr. 2! Vel, hvis dere følger meg på Instagram har dere kanskje sett det, eller på Facebook.


Et vaskerom med skittentøyssjakt?

Det var egentlig ikke planlagt å flytte vaskerommet inn hit. Jeg turte ikke først å lufte mine drømmer om en skittentøysjakt.

Men så fant vi ut at vi skulle rette ut en skråvegg, som ville gi oss et helt hjørne, og badet som var relativt stort fra før, ville bli mye enklere å innrede.
Det var da jeg begynte på fable om å flytte vaskemaskin inn på badet. Var litt usikker på hva mannen mente om det. Men han mente det var smart! Så da ble det slik!Flisen heter Gravity Titan og er fra FagFlis. Flisleggeren heter Thomas Baden. De turkise mosaikkflisene heter Barcelona.
Det vegghengte tørkestativet under vinduet er fra Biltema og er noe vi hadde fra før. Det er så praktisk når det er noe jeg må henge opp og den kan bare dras ut og inn og tar ikke noe plass.
Digger bildet av Flamingoen!
Benkeplanten er fra Bauhaus, rillehyllene fra IKEA og de er fine som hyller og jeg kan også henge opp tøy på de. Speilskap er fra IKEA. Hadde egentlig kjøpt et mye dyrere, men det ble for bredt når det kom til stykket, helt til høyre er sjakta, som er et høyskap fra IKEA. Skittentøyet fra badet rett over, havner rett nedi der.

Flisene vi valgte heter Gravity Titan og er kjøpt hos Fagflis, de turkise mosaikkflisene heter Barcelona og er også fra Fagflis.

Jeg må innrømme at jeg nå i ettertid, ser at vi kanskje ikke planla alt så bra. For de svindyre mosaikkflisene går nemlig BAK sjakta også. Det hadde de jo ikke trengt. Og hadde jeg visst at det ville blitt såååå himla dyrt med den mosaikken, så ville jeg bare droppet den.
Men, vi droppet i allefall å lage en svindyr nisje i veggen over badekaret da, hvor vi hadde tenkt å ha mosaikk også.

Vaskerommet fungerer som en drøm

Vaskerommet fungerer nå som en drøm! Hverdagen, som for oss innebærer MYE tøyvask, er blitt mye enklere.
Alt skittentøyet havner, uten anstrengelser, rett ned i sjakta. Det er stor plass på gulvet til å sortere, og til å pare sokker. Det er varm og lyst og fint. Den øverste delen av sjakta er der hvor alt havner, og hyllen under bruker jeg til å legge klar «neste vask».

Hylla under der igjen er til rene håndklær, og under der igjen til dopapir og litt diverse.

Så er det jo et fint badekar her, og når de små bader, så kan jeg jobbe med tøy og samtidig følge med på dem.

Her inne valgte vi børstet stål på hyller og dorullholdere. Bare den hvite håndkle-greie ved vinduet er hvit. Den hadde vi fra før og den er bare så praktisk, for jeg kan trekke den ut ved behov og slipper å ha et tørkestativ stående på gulvet hvis det er noe jeg må henge opp. Pluss at jeg også kan henge tøy på rillehyllene over benken.

På den ene hylla over benken, har jeg balja med single sokker.
Dette rommet fungerer nå helt utmerket. Tenk, på denne plassen før var det kun en do, en liten dusj og en liten vask. Nå har vi do, badekar, vaskerom og sjakt!
Det har tatt oss flere år å komme så langt som dette, men det var jammen verdt å vente på!

HER kan du ta en titt på bad nr 1.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Så utrulig fint! Nydelige farger! Drømmer om å pusse opp vårt, men er vel berre å smøre seg med tolmodighet, for det blir nok ikkje i år. Konfirmasjon først, så vaskerom.

Comments are closed