Easylife – 20 kg lettere

I september begynte jeg må Easylife-kurs. Jeg måtte bare innse at jeg klarte bare ikke å gå ned i vekt på egenhånd. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre de endringene som måtte til selv, men jeg bare visste at noe MÅTTE gjøres. Jeg hadde liksom ikke lyst til å ikke ville spise sjokolade. Men man kan jo ikke holde på slik uten konsekvenser. Det var på tide å gjøre noe med det.

Nå har jeg gått ned nesten 20 kg på kurset, og jeg har gått litt opp igjen også. Men i januar 2018 gikk jeg ned 10 kg, og opp 5 igjen innen kursstart. Så totalt sett er jeg over 20 kg lettere.

Pakke bort klær

Det er enorm forskjell sånn praktisk for meg. Alt er lettere. Jeg har måttet pakke bort masse klær som er blitt for store, og endel «venteklær» som jeg skulle bruke mens jeg gikk ned, rakk jeg ikke å bruke før de også var for store.

Vanskelig å holde fokus

Men, jeg har mange kg til som skal bort, og jeg er sannsynligvis den minst flinke slankeren på kurset mitt. Det er veldig vanskelig for meg å holde fokus på 3 timer mellom måltidene, fokus på å ikke spise annet en «min» mat. Trening får jeg til, men matbiten sliter jeg mer med. Jeg ordner jo med mat til diverse folk i huset hver dag og mange ganger om dagen, og det er da litt ekstra å fikse egen mat til meg.

En annen ting som gjør det vanskelig å holde fokus noen ganger, er mange krevende situasjoner som oppstår, og som skaper masse stress. Stress gjør det vanskelig å holde fokus og gå ned i vekt, pluss at jeg i de situasjonene ofte tyr til noe å spise, noe jeg prøver å la være så klart.

JEG fikk tid til trening!

Det er så gøy med kampsport og jeg er med på trening når det passer seg sånn. Drakta som var for trang for noen mnd. siden, passer når fint 🙂

Da jeg startet Easylife-kurset klarte jeg ikke å ta èn strak pushup. Nå trener jeg med 10 * 3 pushups, strake!!! Det er jeg veldig stolt over. Jeg slenger meg også med på taekwondotrening innimellom. Da jeg startet kurset, var drakta så trang at jeg trente i tights. Men nå kan jeg både bevege meg OG sparke i drakta!! Jeg klarer til og med å henge med på hele treninga sammen med ungdommene!

Selv om jeg har et stykke igjen før jeg er på den vekten jeg ønsker, så har jeg oppnådd mye. Ikke bare gått ned i vekt, men blitt sterkere også. Det føles utrolig godt. Ved kursstart trente jeg lite, for jeg følte ikke at jeg hadde tid til det. Men nå er jeg blitt avhengig av å trene. JEG, den travle mammaen, får til å trene 2-3 ganger i uken. Det er jeg veldig fornøyd med.

Jeg overrasket barna med å dukke opp på toppen her. Jeg trør ikke å reise meg opp, da for jeg har ikke tid til å falle ned og brekke beina eller noe sånt 🙂

Nå, som våren er her, foretrekker jeg å trene utendørs. Kurslederen min har laget et treningsopplegg til meg som jeg kan gjøre hvor som helst og som jeg har på en app. Da kan jeg loggføre og han kan følge med på hva jeg gjør.

Nå som påsken er over, må jeg bare se fremover og ikke deppe så mye over at jeg ikke har gått ned de siste ukene. Det er bare å fortsette.

Her trener jeg mye når jeg ikke er på Easylife -senteret. Hvis jeg har barn med meg, er det gratis barnepass her. Hehe. De leker og koser seg her mens jeg gjør mine ting. Elsker å trene her!

Vil du følge med videre, kan du like Facebooksiden min 🙂
Eller Instagram 🙂

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Sandra Karlsen

    Eg e imponert over alt du får til! Bra jobba ?

  2. Hei deg, Linda ??
    Du er rå!

Comments are closed