Trampoline – fra rund, til oval og så til rund igjen

Vi hadde kastet hoppeduk, sikkerhetsnett og beskyttelseskant til vår trampoline fordi det var ødelagt.
Først tenkte vi å bare bestille disse delene nye, altså bestille reservedeler.

Men da fikk jeg vite at det ville bli like dyrt som å kjøpe en helt splitter ny og dermed kjøpte vi en helt ny.

Eskil i luften på oval trampoline.

Oval trampoline

Valget falt på en oval trampoline da dette var det alle anbefalte nå.

Det var vanskelig å sette den opp, da bruksanvisningen var ganske kronglete, men vi fikk den opp tilslutt, til stor glede for barna.

Men etter hvert, var den ikke fullt så kul lenger. Den var tung å hoppe på og den var ganske smal i bredden. Vi savnet den store plassen vi hadde på den runde, gamle.

Retur av oval trampoline

Siden vi bruker ganske mye penger på trampoline, vil jeg at det er nærmest perfekt. Jeg hørte med butikken der vi kjøpte den, om det var mulig å bytte.

Og det var det. De hadde 30 dager angrefrist. Så vi pakket den pent sammen og kjørte den bort igjen, og fikk med deler til den gamle hjem.

Trampoline er både gøy og bra trening! Her er den gamle trampolinen fra noen år tilbake.

Fantastisk kundeservice

Og NÅ er det bra sprett. Det er mye bedre sprett på den gamle, og det er mye morsommere og lettere å leke mange på den av gangen.

Jeg er imponert over servicen til Hoppeeksperten. Da vi var der, prøvde vi alle trampolinene. Det vil jeg anbefale. Det er smart å teste de. Dra gjerne hjem til folk og test trampolinene deres også. Det kan være smart å spørre først bare:)

Yes, rund trampoline igjen!

Jeg er så glad vi byttet. Vi liker best den harde spretten. Da synker ikke jeg langt ned, og det blir ikke like tungt å hoppe.
Når det gjelder triksing, så er visst oval anbefalt, men vi synes den runde er like god. Så lenge du har en som er stor nok, kan man trikse. Til og med de eldste her er godt fornøyd med størrelsen på den runde vi har.

Den er 4,3 m.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen og instagram-kontoen. Her deler jeg mye fra dagene med hjemmeskole og annet.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comments are closed.