Jeg har noe spennende å fortelle

Ok, dette skal ikke være et sånt der irriterende innlegg der en blogger forteller at de har noe spennende på gang UTEN at de forteller hva det der. Jeg orker ikke sånt. Så nå skal jeg faktisk fortelle dere hva det er som foregår!

Barn+natur=sant!

Som dere vet, har vi hjemmeskole med noen av barna, noe vi har hatt en stund.
Det er mange av dere som har sendt meg private meldinger med diverse spørsmål. Noe jeg synes er kjempefint, for det betyr at flere der ute driver å lurer litt på om det kanskje kunne være noe for dem.

De aller fleste jeg snakker med sier at de ikke visste at det var lov å ha hjemmeundervisning i Norge, og det er akkurat DET jeg skal gjøre noe med!!

Ok, det er i den spede begynnelsen ennå, men jeg har opprettet Hjemmeskolebenken.no, som er en blogg med tilhørende Facebookside og Facebookgruppe – for det er sånn nå blitt, at man er nødt til å ha en gruppe for å holde god kontakt med leserne. Samtidig må jeg nevne at det allerede finnes flere gode grupper om hjemmeundervisning og unschooling. Men disse vil jeg komme tilbake til etterhvert.

Hjemmeskolebenken har også en Instagramkonto med samme navn. Løp dit og følg siden NÅÅÅÅ!!

Og…..hold dere fast! Hjemmeskolebenken kommer med egen PODCAST!!
Er ikke det kult! Jeg har så utrolig mye på hjertet som dere skal få servert.

Jeg synes det er trist at de aller fleste ikke vet om muligheten for hjemmeundervisning, for selv skulle jeg ønske jeg visste om det enda tidligere.
Alle foreldre burde bli informert om det før barnet starter på skolen.

Det er fantastisk at vi faktisk har såpass stor mulighet til å velge det livet som passer for den enkelte familie og det enkelte barn.

Bloggen er litt under utvikling, men er oppe og går. Selv om det er sommerferie, så tar ikke hjemmeskolen vår sommerferie. Nei, langt derifra!
Sommeren er jo høydepunktet for naturfag og alle mulige utflukter, så det kommer flere innlegg på bloggen og instagram.

Jeg skal lage flere podcast-episoder som skal ligge klare. Datoen for den første episoden, er ikke bestemt ennå – Så følg med!

Det er ganske ille å høre sin egen stemme, så jeg gjorde en demo-podcast for å øve meg litt. Woha! Jeg har virkelig mye på hjertet. Det var ikke noe problem å la skravla gå liksom. Dette blir veldig bra! Vi har jo profft lydstudio i huset, ettersom mannen min er voiceover. Det skulle jo bare mangle at vi ikke får produsert en podcast, eller hva?

Jeg håper du vil henge med og høre om og lære om eller bare la deg fascinere av hjemmeundervisning.
For å si det sånn: Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp å ha hjemmeundervisning. Jeg visse jo ikke en engang om det!
Så hvem vet? Kanskje du også hopper i det en dag og finner ut at – WOW det var behagelig!


Nå er det bare en ting igjen å si:
Følg Facebook-siden, join Gruppa og følg Instagram-kontoen.
Ta gjerne en titt på bloggen!

Og siste men ikke minst: Pøs på med spørsmål om det du lurer på, eller bare hva du ønsker å høre eller lese om angående hjemmeundervisning!
Legg igjen kommentar på Facebook, eller under dette innlegget, eller send meg en mail på lindachagen@icloud.com

Kos dere videre i sommer!
Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.