Stor online, global hjemmeundervisningskonferanse – gratis denne uken!

Det er jo veldig gøy å bli spurt om å være en av foredragsholderne på denne stor online, globale konferansen om hjemmeundervisning.

Men det var ikke lett å få tatt opp her hjemme. Det er alltid lyder her og masse som skjer. I lang tid lurte jeg på om jeg bare skulle si at jeg ikke kom til å levere noe.
Men så fikk vi gjort opptaket og mannen skulle redigere. Og det å redigere noen som er såpass uproff som meg, er visst litt av en jobb.

Vel, så ble det da endelig levert og jeg kom jo på så mye etterpå som jeg gjerne ville ha sagt. Men det får bare være nå.

Jo altså, denne Homeschooling Conference, startet mandag denne uken. Det er 51 eksperter fra over hele verden som er med, ja og jeg da som kanskje har kortest fartstid av alle. Men, jeg har jo alikevel opparbeidet meg masse erfaring som jeg deler.

Konferansen er gratis denne uken. For hver dag blir nye foredrag tilgjengelige. Du kan fint rekke å få med deg alle 51 om du vil, hvis du hiver deg på nå, så det vil jeg anbefale.

Den store stjernen er selveste Dr. Peter Gray. Han har skrevet boken «Free to learn» og er godt kjent i både i hjemmeundervisnigsmiljøene verden om og også godt utover det. Han er den første ut i konferansen og jeg vil anbefale å få med deg ham!


NHUF måtte avlyse hjemmeundervisningskonferansen i år pga nedstengningen. Men her får du stor mulighet til å lære masse om hjemmeundervisning.

Det er gratis kun denne uken, så ikke vent med å registrere deg som du er nysgjerrig.

Klikk denne lenken for å komme til konferansen.
Klikk denne lenken for å laste ned Playbook.


De dagene konferansen varer, er delt inn i temaer. Hele oversikten finner du på nettsiden der du registrerer deg.
Kos deg med konferansen!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.