Familieliv

Det mest spesielle med oss er størrelsen på vår familie.
Vi har 8 barn født fra 98 til 2015, 5 gutter og 3 jenter.

Mannen i huset driver eget firma og jobber som voiceover for tv, radio og internett. Du har garantert hørt ham på en eller annen reklame.

Mor i huset, meg, er hjemmeværende og har vært det fra førstemann ble født. Jeg har møtt mange reaksjoner på dette, både negativt og positivt.
Jeg ønsker å bruke min stemme til å fortelle om livet som hjemmemamma. Jeg vil fortelle om alle de fine sidene ved det og også om det praktiske og ikke minst være et eksempel på at det faktisk går an å være hjemmeværende i vårt samfunn, både økonomisk og å samtidig beholde æren og stoltheten.
Å være hjemme med barna, er noe jeg alltid har ønsket og jeg er lykkelig og takknemlig for at denne drømmen er en realitet for våre barn og for oss som familie.

Med vår store familie, mor som er hjemmeværende og at vi driver hjemmeundervisning,  lever vi et ganske annerledes liv enn mange. Her på bloggen deler jeg utdrag fra vårt familieliv.

Å ha stor familie innebærer mye organisering, kos og kreative løsninger i vårt hus.
Vi bor i en alminnelig enebolig med stor hage.

Vi er også medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers hellige, også kalt mormoner. Det vil også komme frem på bloggen fra tid til annen.

Comments are closed.