Om meg

Jeg er Linda, en livsnyter. Og livet nyter jeg i huset vi bor i; jeg, mannen min og våre 8 barn. Jeg nyter alle sammen. De er kule, snille, morsomme, oppfinnsomme, kreative, søte, kosete og helt hærlige!

Jeg liker også å nyte Smash, det er min favorittsjokolade, men jeg prøver å ikke nyte den for ofte. Jeg bytter nemlig på med andre sjokolader.

En av mine store lidenskaper er oppussing. Flaks at vi har mye å gjøre med huset, for da har jeg alltid noe å gjøre. Det er omtrent utelukkende jeg som tar meg av oppussingen. Mannen holder heller barna unna når jeg maler eller tapetserer. Han får ikke røre en pensel! Da er det bedre å få hjelp av barna, faktsik. Så der har vi han. Men han har veldig mange andre talenter som jeg beundrer han for.

Det er han som er pengemaskinen i familien, og jeg som er økonimisjef. Det vil si at jeg har det store ansvaret for at pengene rekker til våre behov.

Jeg er hjemme med barna og har vært det siden førstemann ble født i 98. Og det nyter jeg!
Vi har en stor fin hage, men ingen blomster som jeg har plantet. Det dukker opp noen peoner i haugen bak garasjen. Jeg nyter de når de blomstrer.  Jeg eier ikke grønne fingre, og ikke har jeg tid til å stelle en hage heller. Jeg kan klippe gresset selv om det som oftest er min mann som tar seg av det. Ellers er det barna som pynter opp i hagen hele året.

De pynter også opp inne i huset. Når de går ut oppdager jeg hvor rotete det kan være. Det er kanskje derfor jeg ikke ser rotet så mye, for når barna er der er det dem jeg ser, eller de dekker rett og slett til rotet. Jeg har et avslappet forhold til rot, og det tror jeg er en overlevelsesteknikk for meg. For hvis jeg ikke hadde et avslappet forhold til det, hadde jeg blitt gal, og jeg hadde aldri fått gjort noe gøy, men måtte ha ryddet hele tiden. Det gjør jeg altså ikke, men oppvaskmaskiner og vaskemaskiner går jevnlig, så det skjer jo noe her. Støvsugeren lager også lyd innimellom.

Jeg lukker ikke igjen skuffer og skap. Jeg kan rive en vegg, men har aldri bygget en vegg.
Jeg er utdannet interiørkonsulent, så det kommer veldig godt med i min hobby og lidenskap. Strikke og hekle kan jeg ikke men jeg kan sy, og for det meste går det litt på måfå, men det pleier å bli til noe til slutt. Jeg liker helst å lage noe som jeg kan bli ferdig med innen rimelig tid.

På kveldene liker mannen min og jeg å slappe av i sfoaen et par timer før vi legger oss. Neida, det har vi ikke tid til. Det er kun ett program i løpet av uken vi følger med på. Og hadde det ikke vært for at vi kan ta det opp eller stoppe opptaket hadde vi ikke fått det med oss.

Hver søndag drar hele familien til kirken, til Jesu Kristi Kirke av Siste dagers Hellige, bedre kjent med kallenavnet ”Mormon”.

Min mann og jeg møttes under et skuespill der jeg hadde hovedrollen og sto og sang foran flere hundre mennesker, solo. I dag fatter jeg ikke at jeg kunne gjøre det. Tror det hadde noe med at min far alltid sa jeg var en superstjerne, han lagde til og med en sang til meg om at jeg var det. Så jeg trodde kanskje at jeg kunne være det. Jeg var ikke redd for noen ting. Jeg hadde aldri gjort det samme i dag. Men det var en flott erfaring, og noen sa jeg sang fint. (Kan ikke FATTE at jeg sang solo foran flere hundre mennesker).

Velkommen til denne bloggen

Følg Absolutt hjemme på Facebook for innlegg om morsrollen, barn og familielivets gleder og utfordringer.

6 Comments:

 1. Heihei! Lurer bare på om hvor mye penger du får når du er hjemmeværende?

  • Jeg får barnetrygd for hvert barn ca 900 kr (litt over). Så nesten 6000 i barnetrygd i måneden.
   Akkurat nå har jeg også kontantstøtte på 3300 kr i måneden. Så pr. i dag har jeg ca 9300 kr i måneden. Men kontantstøtten skal jo bort etterhvert etter planen iallefall.

   De pengene varer knapt en uke. Det går til mat og skolepenger (privatskole).

 2. Hei Linda
  leste ditt innlegg om spontanabort via mammanett.
  Jeg vil bare si en lille takk, venter mitt 3 barn nå, men oplevde 3 spontanaborter mellom nr 1 og 2 på en periode over 2 år det var en av de mørkeste tider i mitt liv og får stadig tårene til å velde op bare ved tanken, det knekkede nesten meg og min familie fuldstendig.
  det verste idag er tanken på hvem de var blitt, ser jo hvor forskjellige mine barn er og tenker hvordan ville de jeg mistede ha blitt.
  jeg tror ingen der ikke har oplevd det skjønner hvor vanskeligt det er og du har rett det er ligesom hysj hysj og ingen big deal for samfunnet, især helsevesenet ga meg veldig dårlige oplevelser i denne forbindelse,oplevelser der stadig lever sterkt innen i meg.
  Men ikke min menning å skrive hele min livshistorie her 🙂 ville bare si takk fra alle oss der har vært der.
  Med Vennlig Hilsen Leika

  • Ja, det er trist å oppleve dette. For helsevesenet er nok dette ganske vanlig. Men for oss som opplever det er det jo en liten krise og en stor ting. Lykke til videre med nummer 3!
   Takk for en fin tilbakemelding:)

 3. hei det er Kaja i gata jeg bare lurte på når det fra halloween kommer på tv 😀 klem hils til alle sammen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *