Badet tar form!

Det går jo litt sakte for meg å pusse opp siden jeg er hjemmeværende med 3 barn( de andre 3 går på skolen).

Jeg har jo holdt på med badet en god stund nå…samtidig som jeg har satt igang på 3 barnerom. Men uansett; sakte men sikkert begynner ting å ta form alikevel:-)

Sjekk den kule dorullholderen jeg har ordnet! Det er jo en gammel krydderhylle som har ligget i kjelleren leeeenge. Jeg fikk plutselig en ide om at jeg skulle bruke den til dorullholder! Det som er så bra er at den har plass til to doruller på av gangen, og her i huset er jo det bare helt topp! Så har jeg to små hyller til småbøker som man kan lese i hvis man sitter lenge på do. Jeg limte  på en klype som jeg kan feste fine kort/bilder eller sånn i, og bytte det ut innimellom:-)

Jeg brukte litt tid på å bestemme meg for farge, og endte på lilla, som er en farge som tas igjen i den kule fargerike krakken som jeg kjøpte på Østenfor.

Lilla dorullholder

Lilla dorullholder

 

Lilla dorullholder

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.