Fortsatt God Jul!

I år hadde jeg bestemt meg for å SY julestrømper til barna. Det kom jeg på på lille julaften. Naturligvis hadde jeg masse annet å ta med til den dagen ( få byttet blibatteri, handle enda mer gaver, Levere gaver, ta en runde på kirkegården å tenne lys der, rydde, kutte lister ++).  På den siste butikken, som var matbutikken,  hadde noen tilfeldigvis slengt fra seg 3 par store ullsokker på en godterihylle. Da kom jeg på at jeg hadde heeelt glemt å skaffe sokker/strømper i det hele tatt. (godteriet hadde jeg allederede kjøpt inn for flere dager siden, da). Og det var jo akkurat 6 stk sokker jeg trengte!

Det er tradisjon for meg å gå opp på loftet å finne de største raggsokkene, legge de under juletreet og finne de der på julemorgenen fylt av godteri. Var man ekstra liten var det lov å legge frem strømpebuksen sin, så fikk man den fylt med godteri! hahaha

6 stk julestrømper!

Storesøster Silje tok med lillebror inn på jenterommet: Lillis super-jenterom. Man kan kanskje ikke bli overrasket over resultatet etter å ha vært der inne en stund sammen med to storesøstre!?

Silje har dollet opp Eskil! I ovnen står ribba!

Mannen trodde med en gang det var Lilli som kom, og lurte på hva som hadde skjedd med håret hennes! Lilli har ofte på seg denne kjolen, det er en av favorittene. Eskils første reaksjon selv, var at han slang seg i sinne ned på kjøkkengulvet. Men da alle begynte å le ble han glad igjen:-)

Så sov han til gjestene kom og gjennom julemiddagen. Da våknet han og alle fikk hilse på «Eskila» (jenteversjon). Deretter var det rett av med finstasen og inn i normal finstas får smågutter:-)
Forstsatt god jul!
Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Lille Eskil er kjæledeggen til alle. Han vet ikke hvor heldig han er.
    Kult innlegg Linda

  2. Tone Nordang Pettersen

    Haha, godt det ikke bara var jeg som trodde det var Lilli!
    Men Dan Richard burde kanskje skille dem lettere fra hverandre enn meg da. :oP

Comments are closed