En liten sniktitt på Mia’s rom!

Jeg er kommet så langt på vei nå, at jeg bare må vise frem litt av Mia’s rom. Hun er storfornøyd med rommet sitt og viser det stolt frem til alle som kommer innom! Jeg vil beskrive alt jeg har gjort senere når jeg er  helt i  mål, men her kommer altså en liten forsmak!

Blå knagg.

Denne blå knaggen hadde min bror da han var liten. Jeg hadde en lik i rød. Den røde kunne jeg ikke finne i mammas kjeller, ellers hadde jeg funnet en plass til den også.

Mia tegner på tavla.

Tavla er kjøpt på loppemarked, jeg hadde selv en slik en da jeg var liten. Stolen brukte jeg som liten skolejente (snakk om kvalitet!), og den søte jenta er hjemmelaget 🙂

Søt pute sydd av farmor!
Gult skrivebord med søte knotter.

Det gule skrivebordet har jeg alltid hatt planer om å male rosa. Opprinnelig var det storesøster Silje som skulle ha det. Men så har det gått noen år og anledningen har ikke bydd seg. Nå er storesøster 12 år og trenger et større skrivebord. Mia er så absolutt ikke «rosa», så det ble nå helt naturlig å male det gult!

Søte ugler og bokhylle med Mia’s favorittbøker.

Uglene har vi kalt Mamma og Mia. De er kjøpt hos Søstrene Grene.

Det jeg mangler nå er gardiner, et fint sengeteppe, et gulvteppe, og jeg har noe kult jeg skal gjøre som jeg ikke vil si noe om enda (tenk om jeg ikke får det til?!) Mangler også lys, det er også litt av grunnen til at disse bildene ikke er så inmari bra, i tillegg til at jeg ikke har noe bilderedigeringsprogran(enda), har ikke lys på dette rommet foreløbig, kun en liten stålampe som jeg flytter rundt fra rom til rom der nede mellom Mia’s og gutta’s rom. Uff stakkars barn, hehe. Men det blir ille fint til slutt, da! Om 3 uker har Mia bursdag og da skal rommet være heeeeelt ferdig!
Linda, Barn og Bolig.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. så kjempefint skrivebordet ble! super gulfarge. Og uglene passet jo veldig fint sammen med bøkene. Får komme og se rommet «live» en dag snart:)

  2. Hei Linda.
    Kjempefint rom. Du er flink. Midt i blinken for Mia

    • Ja hun er kjempefornøyd! 🙂 Tusen takk! Jeg trenger den ene lampa du har nede i malerrommet i kjelleren. – Til skrivebordet hennes. Henter den en dag:)

Comments are closed