Min mor sa alltid at det beste å pynte i huset med – var barn!

Så jeg tenkte at det skulle jeg prøve. Jeg syntes det ble veldig fint! Men litt kjedelig for barna sånn i lengden, bare. Morro til å begynne med, men litt ensformig etterhvert.

Jeg husker at jeg som liten ofte satt i viduskarmen og så ut, spesielt da det regnet. Men jeg var ikke klar over at jeg satt til pynt! Men jeg må si meg enig med mamma, barn er virkelig fin pynt:) Jeg må bare få poengtere at Lilli er ikke blitt satt i noen positurer, alt finner hun på helt selv. Mia derimot skal bare tulle; som å stikke ut tungen eller gjøre grimaser. Den lille tassen på 1, 5 år har skjønt det for lenge siden at han er pynt, og han er stadig vekk pynt på pianoet, spisebordet og benken!

Her er kommoden pyntet med 86 cm Eskil. Jeg syntes han var kjempefin her. Men jeg tror ikke jeg kan ha levende lys ved siden av ham. Hesten hans er med han overalt!

Han er veldig ofte på pianoet og setter på radio og cd’er. Hans far jobbet som dj i mange år  og i tillegg jobber pappaen i radio nå til daglig. Eskil synes kanskje det er stas å høre pappa på radio, hvis han forstår at det er han da, hehe:) Forresten så er det jentene som har tatt på han ballerinaskjørt.

Her er det Eskil på 1, 5 år som har sin egen vri i å pynte opp. Hvorfor ikke? Pærlene inni lykta var jo ganske fint, det!??

Her er Mia statue. Jeg rakk akkuret å knipse før hun rakk ut tungen 🙂

Når det gjelder det store maleriet av den svarte katten, så har det en fin historie. Det er min svigermor som har malt det. Hun er kunstner og har malt i mange år og vært med på veldig mange utstillinger. Dette maleriet så jeg første gang på hennes Atelièr i Tvedestrand for 8 år siden. Jeg falt for den søte katten med en gang, men med en prislapp på godt over 10 000 kr, kunne jeg ikke ta den med meg. Jeg «besøkte» katten hver gang vi besøkte henne i Tvedestrand, og den var like søt hver gang! Men fortsatt hadde ikke jeg så mye penger. Men en dag, kanskje ett år senere, en gang hun kom på besøk til oss, så skulle mannen min bære inn noe fra bilen hennes. Og inn kom han med denne katten. Han bar den inn sånn at jeg ikke så hva det var, men så snudde han maleriet slik at jeg så det. Jeg bare måpte! Og da hun virkelig sa at hun ville gi det til meg, begynte jeg å gråte!!! Snakk om! Jeg ble sååå glad, og den har alltid hatt hedersplassen på de stedene vi har bodd! Jeg elsker den katten. Dessuten er den meget renslig 🙂

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

8 Comments:

  1. Herlig Linda! Du har jamen mye fint å pynte med

  2. Så nydelige de er! 🙂
    Jeg la ikke engang merke til det knallfine kattebilde til å begynne med, det ble på en måte litt borte for meg da jeg så han søte gutten bak den digre hesten.

  3. Hehe, ja han tar liksom oppmerksomheten på en måte 🙂 Hihi

  4. ja jommen pynter de godt opp! Eskil tar seg ekstra godt ut i balerinaskjørt! Ellers pleier jo det å være Lillis spesialitet.

  5. Så nydelige!<3 Lilly på piano var jo såå søtt!

  6. Skal si du har søte jenter 🙂 Og hun «jenta» med tutu-skjørt er jo bare mega søøøt 🙂 Man må tåle litt av hvert med store søstre 🙂

    Katten var jo bare alldeles NYDELIG…..skjønner godt at du falt for den. Jeg digger den 🙂

Comments are closed