Åpning av den nyoppussede lekestua!

I dag var vi samlet hele min familie på min side, 21 stk med stort og smått. Vi feiret bursdagene til alle som har hatt bursdag de to siste månedene. Denne gangen var det meg, mamma, eldste søster Sissel og yngste bror William. Siden alle var samlet tenkte jeg å ha en «re-lansering» av lekestua som jeg netopp er ferdig med å male innvendig. Litt smådetaljer gjenstår, men det kommer når det jeg er på utkikk etter dukker opp.

Grunnen til at jeg ville gjøre det litt høytidelig, er at dette ikke er en hvilken som helst lekestue. Det er min far som har bygget den. Han er snekker og han døde for 13 år siden. Alle vi barna (5 stk) har hatt stor glede av den. Vi fikk flyttet lekestua hjem til oss for to år siden og jeg hadde planer om å gi den nytt liv med litt maling. Den skal males utvendig også, men så langt har jeg ikke kommet ennå.

Det var selvsagt den eldste og klokeste blandt oss som klippet båndet: Min Mor!

Mia og Lilli holder i båndet på hver sin ende. Bestemor skal klippe båndet.

Denne veggen var før dekket av et stort lomme-teppe som mamma sydde. Det er blitt borte i årenes løp. Siden denne veggen er slett passer den perfekt til tavle, så da ble det det, og det synes barna er kjempegøy! Den røde lille dukkesengen er fra et loppemarked, og den rosa vanne-anda på gardinbrettet er fra min favorittbutikk «Østenfor». Bordet er det samme som har vært i lekestua i alle år! Og så lenge det lever skal det få stå der inne.

Jeg skal skaffe en fin lekekomfyr til denne kroken. Pappa lagde en kjempefin komfyr til denne lekestua også, men den ble faktisk stjålet 🙁 ! Vinduet her har jeg gardiner til men ikke oppheng foreløpig. Det kommer. Får vel male vinduskarmene også:)

Dette er verdens fineste lekestue! Den er stor og har vinduer som kan åpnes og lukkes, stort skap inne og legg merke til den vakre utskjæringen i fronten på taklistene ute!!

Jeg tror pappa ville blitt glad over så se at små barn leker i den igjen og at den er en stor glede for barnebarna som han aldri fikk møte her på jorden. Han ville likt at den har fått nytt liv og at vi tar vare på den.

Hehehe, så koselig bilde! Fra hagen jeg vokste opp i. Grønnsakshagen til mamma i bakgrunnen og meg på verandaen til lekestua. Det er mange år siden, det!

Oppdatering når jeg har de siste detaljene på plass kommer! Jeg har også tenkt til å henge et bilde av min far inni den, slik at alle skal huske at det var han som bygget den.

God sommer!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Linda Johnson

    fargen ble jo kjempefin til lekestua!

  2. JA, det synes jeg også, så fikk jeg brukt opp den lille slanten også:)

  3. Jeg tror jeg gråter en skvett

  4. Hehe, ja gjør det du, mamma. Endelig fikk jeg malt den som jeg har snakket om i flere år!

  5. Pingback: Piggsvinets helt og sysler i hagen | Absolutt hjemme

Comments are closed