Har flyttet ut!

Det er så deilig med disse varme dagene! I går var jeg på stranda hele dagen med barna. Ettersom alle andre skoler ikke slutter for ferien før i dag, hadde vi hele stranda for oss selv! Strandliv betyr også magasiner. Jeg leser alltid minst 3 ganger så mye magasiner om sommeren enn ellers. Interiørmagasiner, selvfølgelig. I går ble jeg inspirert til å virkelig pynte opp litt på verandaen. Jeg er ikke flink med planter, så jeg går for silkeblomster. Like greit synes jeg, så trenger jeg ikke å ha dårlig samvittighet for at ikke plantene får det stellet de skal ha.

Hvorfor ikke ha en liten seng ute på verandaen hvor de minste kan kose seg? Det hadde iallefall jeg likt om jeg var liten!

Eskil er jo alltid i nærheten, så han tyter inn på bilder, sånn er det bare. Men det er helt greit for meg 🙂 Den store lilla blondeputen sydde jeg på 15 min av en gardinrest og noe linstoffrester. Den knytes igjen på den ene siden av små bånd som er ment å knyte rundt en gardinstang. Resten av gardinresten knøt jeg opp rundt ryggen til sittebenken. Vi sitter på mykt og godt saueskinn.

Karaffel i akryl, kjøpt på Europris, og kopper fra Rice, kjøpt på Østenfor. Jeg må ha ting som ikke knuser, så dette er midt i blinken å ha ute på verandaen!

God sommer!

Linda 🙂

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.