Det mest slitsomme med å være på Tusenfryd med mange barn, og – jeg lager et skrivebord..

Noen få bilder fra Tusenfryd, man må jo dit minst èn gang om sommeren!

Elias skal prøve lykken, han vil gjerne vinne en MARIO!

Elias hadde ikke hellet med seg, så nå trår pappa til og gir jernet!

Og slik gikk det, det ble en liten Mario!

Her er Silje, Lilli og Mia.  Det er på tide å prøve og vinne en angry bird! Jeg er en stor angry bird-fan! Det gikk bra, men tok visst ikke bildet. Mannen min da, som hadde tenkt å velge en HVIT fugl, den som legger egg i lufta! Den er jo den kjedeligste! Jeg fikk en rød fin fugl. Dette pleier vi ikke å gjøre på tusenfryd, altså prøve disse vinne-bodene, men det var jo så gøy at vi har planer om å ta turen en gang til for å prøve å vinne flere kule fugler og andre helter. Da med KUN de store (de store barna, altså, ikke de store bamsene nødvendigvis). Det er ikke bare derfor vi vil en tur til, altså. Men mannen min og 11-åringen var på nippet til å prøve speedmonster, men så var køen stengt! Så vi må jo tilbake nå! Det mest slitsomme med å være hele familien på tusenfryd, er ikke det at alle skal ta forskjellige karuseller, eller å vente på hverandre. Nei, det aller mest slitsomme er at alle snakker til jeg hele tiden, samtidig! Jeg skal se på ditten og jeg skal finne datten, og jeg skal svare på is og sukkerspinnspørsmål, hvor er smokken, kan jeg få Peach?

Hva er «Peach», da Lilli??

Sukk, men ellers gikk alt bra!

Hesten er alltid med, da kan han bare slenge seg ned overalt!

Så har vi jo vært på stranda, så ofte vi har kunnet. Her er den eldste og den yngste:)

Dette er noe av det jeg har drevet litt med i dag, foruten å liste og male. Dette skal bli skrivebord. Jeg fant ikke sirkelsaga og måtte bruke vanlig håndsag. Da er det smart å klemme fast en tykk planke, for da er det mye lettere å sage en rett linje! Gleder meg til fortsettelsen. Resten av skrivebordet blir en tykk list som skrus fast i veggen, og som jeg legger den ene enden av plata på, og den andre enden skal hvile på en seksjon av noe slag (har ikke heeeelt bestemt hvilken ennå). Så etter over ett år med halvferdig rom (værre enn det ,egentlig) skal gutta endelig få et kult rom!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Gleder meg til å se resultatet når det blir ferdig!

  2. Så flink du er! 🙂

Comments are closed