Høstferien er et faktum (kino, trening og sene kvelder)

Høstferien er absolutt i gang! Det blir et litt annerledes tempo her hjemme. For selv om det jo blir roligere på den måten at det ikke er det kjøret med å bringe barna til skolen, hente de, gjøre lekser og rekke diverse taekwondotreninger, så er jo alle hjemme hele tiden. Og det kan blir ganske intenst noen ganger.  Så etterat Dan- Richard var kommet hjem og vi hadde spist, hatt en morsom hjemmeaften med rollespill som alle barna var helt med på, så dro jeg ut for å trene! Og jammen rakk jeg en zumbatime. Det er jo så moro! Dessuten er det ikke bare jeg som ser litt dum ut med romperistingen. Det er flere av oss som ikke er eksperter. Og det er flere av oss som ser ut som vi trenger å virkelig ta turen innom treningssenteret ganske ofte. Så da er jeg iallefall på rett plass! Etter zumba-timen trente jeg styrke. Og etter det gjorde jeg det jeg egentlig skulle ut for (hadde nemlig ikke planer om å bli på spenst i en og en halv time), nemlig å handle kinogodteri! I høstferien koster det 50 kr for å gå på kino før kl 1600. Da pleier jeg å ta med alle barna samtidig. Som regel er det bare to vi tar med av gangen, for det blir jo litt dyrt ellers.

Da jeg kom hjem, spiste jeg deilig fruktsalat med vaniljekesam!

Og så gjorde jeg i stand kinogodteri til hvert av barna som skal være med på kino i morgen. Vi skal se «Knerten i knipe».

Ha en fin høstferie!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.