En fin lørdag med shopping, og kjærstekveld! 30 dagers dagbok – dag 1

Jeg tenkte jeg skulle prøve et lite prosjekt med å skrive en slags dagbok på bloggen i 30 dager, for å se hvor interessant det er for andre å lese hva vi driver med her. Det er ikke sikkert jeg skriver hver eneste dag, det kan bli litt oppsummering av de seneste dagene også. Det er ikke hver dag jeg har tid til å blogge. Men jeg begynner i dag med å skrive om de to siste dagene.

På fredag var Silje og jeg hjemme hos min eldste søster Sissel for å lage og dekorere cupcakes sammen med de andre jentene i familien. Vi er meg og mine to eldre søstre, Sissel og Gry, Gry`s 3 jenter og Sissel`s ene datter (men hun er på folkehøyskole for tiden). Og min mamma, såklart. Vi møtes til forskjellige aktiviteter fordi vi synes det er viktig å danne et godt samhold i familien. På denne måten legger vi godt grunnlag for å kunne hjelpe hverandre med forskjellige ting som kan være vanskelig opp igjennom tiden. På fredag lagde vi altså cupcakes. Dessuten var filmteamet med oss. Jeg har ikke skrevet om det før, men det er altså et tv-team følger meg og min familie denne høsten. Vi er med i en tv-produksjon som kommer på tv i januar. Det er kjempegøy og spennende. Jeg kommer nok nærmere tilbake til det senere.

I går lørdag var det mamma og Silje sin dag! Først gjorde Dan R rent i bilen. Og det var på høy tid!

I en ryddig ren bil, kjørte vi Elias til en bursdag, og så var det shopping for jentene! Vi dro til Moss Amfi.

Først ble det nye sko til mor! Det trengte jeg. Jeg tok de på meg med en gang, det syntes Silje var veldig bra, for de jeg hadde på meg passa ikke til klærne mine.

På senteret kom vi til butikken Fake! Jeg husket at jeg hadde lest om den i avisen for en tid tilbake. Fake er et Norsk klesmerke og klærne produseres i Tyrkia. Designeren er fra Moss. Dette er den første butikken til Fake, og foreløbig har de jeans og t-skjorter. Jeg synes t-skjortene har veldig artige trykk og ordspill, så jeg tok noen bilder av de:

Vi tok med oss en jeans og 4 t-skjorter fra denne butikken! Jeg kan anbefale en tur innom. Det er  meget god kvalitet på klærne!

Sjekk ut hjemmesiden! http://www.fake4you.com/

Ellers ble det flere poser fra andre butikker også:) Silje var iallefall meget fornøyd etter denne shoppingen.

Senere på kvelden spiste vi, til en forandring, reker. Vi pleier alltid å ha kylling på lørdager, men vi hadde lyst på noe annet denne gangen. Vi fikk barna i seng (omsider). For en gangs skyld kunne mannen min og jeg ha en rolig kveld med film og snacks. Silje var også med oss men hun la seg før filmen var ferdig. Vi så på «The atronauts wife», som vi hadde tatt opp. Opptaket stoppet før filmen var ferdig, så vi fikk typisk nok ikke sett slutten. Noen som vet hvordan det gikk til slutt? Tok hun livet sitt??

Konklusjonen er at dette var en fin dag!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. FAKE er norsk design – og klesdesigneren er fra Moss. Klærne er produsert i Tyrkia.

  2. Mona Bjørneberg

    Åååååååååååååååå jeg skulle vært med dere på cup cakes dag altså !!!! 🙂 Miss you all <3

Comments are closed