Dagbok 30 dager, dag 2: Halloween!

I kveld har barna gått Halloween i nabolaget! Men før det, dette:

Dagen startet med at jeg kjørte barna til skolen kl 0800, på vei tilbake, plukket jeg opp Svigermor og hennes mann Sigmund, som også er bestevennen til Mia. Jeg kjørte de til Rygge Flysplass. De har hus i Spania og skulle reise dit for fire uker. Så dro jeg hjem, kjørte igang en vaskmaskin, og gjorde mye husarbeid. Kl 11, dro  vi til dyrlegen med den ene katten vår Molly, som begynte å halte i går. Det viste seg at hun har blitt bitt i to bein. Så hun fikk smertestillende og antibiotika for to uker. Stakkars liten. Deretter bare det til skolen igjen med Mias gymtøy som vi glemte på morgenen. På veien hjem handlet vi (jeg, Lilli og Eskil), da vi kom hjem, spiste vi, og Eskil la seg, og jeg fikk gjort veldig mye husarbeid. Og godt var det, for vi ventet TV-team senere.

Kl 15 var jeg på skolen og hentet barna. Da vi kom hjem, var klokken 1540 og vi satte igang å gjøre oss klare til å gå Halloween. Vi spiste pølser før vi gikk ut. Tv-teamet fulgte oss rundt i nabolaget. Barna fikk masse godteri! – Enda de kun gikk til toppen 10 hus!

Barna har hatt det morsomt i dag!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Så skumle barn! Håper det ble en god knask eller kneprunde!!

    Takk for deling av hytte og hjelp 😀

  2. så fin blogg du har:)

Comments are closed