30 dager dagbok – dag 7. Trening, kino og litt trist..

Jeg våknet kl. 0940, da spratt jeg opp, hoppet i klærne, kastet i meg noe mat og dro ut. Jeg hadde en avtale om å møte en venninne på Spenst kl. 10.00. Det var veldig deilig å for en gangs skyld dra uten å ha med meg noen, må jeg innrømme. Vi hadde tenkt til å ta en spinning time, men det var fullt, så vi trente kondisjon og styrke. Det var veldig bra, for da fikk vi begge pratet mye, og det viste seg at vi begge hadde mye å lufte, så det var kjempegodt å trene og prate. Rene terapien! Jeg tok også litt sol etter treningen. Jeg våknet av at solariumet slo seg av, kunne ha ligget der en god stund til! Dette var en fantastisk Linda-tid. Trening og sol uten at noen maste på meg, ringte til meg, eller ventet på meg. Fantastisk!

Her er Dan fra en date for noen får uker siden. Og meg under fra samme kveld.

Det er den store kinodagen i dag, og vi har mange gullbilletter. Da betaler vi kun halv pris av halv pris. Guttene og Dan er nå å ser «Tintin», etterpå skal han se «In Time», Silje skal se «Footloose», og i kveld skal Dan, jeg og et vennepar av oss, se «Tower Heist». Er det kinodag så er det kinodag!

Ellers er jeg litt sånn småtrist om dagen fortsatt. Og trøtt, Jeg tror nok det har en sammenheng. Men jeg er jo glad, da. Alikevel er det alltids ting som man kan bli litt lei seg av.

Jeg skal nå ordne meg og hente og bringe folk til og fra kino.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.