30 dager – dag 16. Trening, boller og hus.

I går lagde vi skolebrød og boller med sjokolade inni. Det ble jo litt igjen, som jeg spiste i dag til frokost, lunch og mellommåltid. Jeg skulle også lage kakao til den minste skolejenta`s uteskoledag, men så hadde vi ikke sukker, da prøvde jeg med honning. Det ble ikke noe godt! Jeg sendte det alikevel med henne, og hun syntes visst det var kjempegodt!
Jeg har strøket kjempemasse klær i dag. Jeg styrker kun det aller nødvendigste og nå var haugen blitt ganske så stor.
Jeg fikk veldig dårlig samvittighet av alle de bollene jeg spiste. Heldigvis hadde vi ørret til middag i dag. Da følte jeg meg iallefall litt sunn. Men ikke helt, så vi dro på spenst også. Der prøvde jeg, sammen med Katinka, en body balance-time. Det var mange ubehagelige måter å stå på. Jeg tror det greier seg med en sånn time sånn i ny og ne. Jeg hadde med de tre minste til spenst mens guttene var på taekwondotrening. Silje var hos en venninne. Dan hadde det nok litt for stille her når ingen var hjemme, så han ble nok letta da vi plutselig braste inn alle sammen, tror du ikke? I kvellinga har jeg hjulpet noen med lekser,handlet, matet alle og vasket gulvet i stua og kjøkken. Det føles som om jeg har gjort utrolig mye i dag, så jeg er veldig fornøyd med dagens innsats, bortsett fra de forbaskade gode bollene!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.