En julekalender til glede og ettertanke for barna!

I år har jeg gjort en litt annen vri enn jeg pleier med julekalender. Hvert år har jeg laget pakkekalender til alle barna. Nå som vi er oppe i seks barn, begynner det å bli litt vel mye gaver å pakke inn. Dessuten ønsker jeg at barna skal fokusere på annet enn godteri og gaver og det å få ting hele tiden. Jeg vil de skal fokusere på andre rundt seg og ting i livet de setter pris på, samt selveste julens budskap.

I år har jeg kjøpt en enkel sjokoladekalender til hver av dem. I tillegg har jeg laget en helt spesiell kalender hver til alle sammen. Den består av 24 sammenrullede lapper med forskjellige aktiviteter eller andre koseligheter.

Jeg har fått alle barna til å skrive en hyggelig lapp til hver av søsknene. Det har også vi foreldrene gjort. I dag, den 1. advent, fikk alle en lapp fra Mia. Alle syntes dette var kjempehyggelig.

Vi gjorde litt ekstra ut av det i dag, med påsmurte rundstykker og kakao rundt stuebordet. De var spente på hva denne nye kalenderen var for noe. Jeg tror dette kan bli en veldig fin adventstid. Den nye kalenderen ble tatt godt imot.

God jul!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Det var en god idé.7Koselig med slike sysler.
    Ha en flott adventstid 🙂

Comments are closed