Hei alle kjære søte snille, her er en liten gave fra meg til dere!

Jeg har som de fleste andre endel å gjøre i stand disse dagene. Jeg er nesten ferdig, det må jeg være for snart er det ikke mer tid igjen. Og bra er det, da skal vi bare kose oss med film, god mat og bare være sammen!

Jeg likte så godt et innlegg på bloggen til Luis Herrey, ja du vet han med de gylne skoene som vant Grand Prix for noen år siden? Han har en fin blogg og gode tekster. Siden jeg selv ikke har tid til å gi fra meg noe fantastisk i dag, vil jeg dele noe fra hans blogg.

HER finner du det innlegget! God lesning!

Ha en fin lille julaften. Nå bærer det av sted ut for meg å levere gaver og kanskje kjøpe noen flere.

Linda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.