Liten sniktitt på dukkehuset, det blir så fint!

Jeg maler og maler om dagen. Og nå skal du få en liten smakebit av dukkehuset. Det var mer jobb med å male det enn jeg trodde. Veggene har tre strøk, og siden det er malt i forskjellige farger, måtte en farge tørke før jeg malte en annen, sånn at det ikke fløt i hverandre i kantene. Jeg har «tapetsert» med scrappeark. Jeg hadde noen med fine mønster som passa til fargene. Jeg har ikke kjøpt maling eller tapet, men bare brukt det jeg hadde av maling.Blir det ikke fint? Jeg holder på å flikke på det. Tror jeg bare må flikke litt til i morgen, og så skal det herdes i noen dager, og SÅ skal jeg innrede! Det har vært mange små inne på verkstedet (vaskerommet) mitt for å beundre hvor flott dukkehuset blir. De gleder seg til å leke med det.

Jeg vil vise mer når jeg er ferdig, vil ikke vise alt ennå, så bare vær tålmodig!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

14 Comments:

 1. Så utrolig flott det er 🙂 Flink du 🙂

 2. Hvordan får du til å holde på med slike småtterier uten å bli forstyrret?
  Ser ut til at det blir fint!

 3. Det er jo mye billigere å pusse opp dukkehus en ordentlige hus. Emma ( les Emmas mamma) må nOk ønske seg et sånt viktoriank et:)

  • Ja, det er mye billigere å pusse opp et dukkehus og det tar mye mindre tid også! Ja, et sånt viktoriansk hus vil jeg også ha:) De er såååå fine!
   Enn så lenge får jeg nøye meg med det jeg har nå. Lilli kan nesten ikke vente til å flytte inn:)

 4. Trine Svendsen

  Dukkehuset ser helt nydelig ut. Gleder meg til å se det ferdig. Tusen takk for at du deler din kreativitet. Får en stor trang til å rydde hobbyrommet når jeg leser bloggen din…hehe.

 5. Har fått ryddet og organisert en milliard ting(venninnen min mener nemlig at jeg har så mye at jeg kan åpne butikk…kremt), så nå venter vi bare på at ryggen skal bli bra nok til at jeg kan sitte lenge nok til å gjøre noe fornuftig. Bobler over av kreativitet i hodet..hehe.

  • Ja, det er litt slitsomt når det bobler over og du ikke har mulighet til å gjøre noe med det. Si til den ryggen at den skal være snill så du får gjort masse kult!

 6. Prøvde å snakke til ryggen som du sa, men det som skjedde var at sykehusmannen i dag sa at jeg må opereres på nytt. Så da får jeg fortsette å lese scrappeblader(og bloggen din), og suge til meg mer inspirasjon 😀

Comments are closed