Når kommer dere på TV???

Det er mange som spørr om det. Det er ikke så rart, for jeg har hele tiden sagt at programmet skulle begynne i januar. Men faktum er at det er visst ikke helt fastsatt enda. Det var iallefall ikke det i slutten av november.

Nå i Januar skal vi til TVNorge for å få se litt av produksjonen, møte de andre familiene som også har blitt filmet og få litt mer informasjon om når og hvor det skal gå ogsånt.

Så pr. nå vet jeg ikke når det begynner. Men det blir ikke i januar, heller i fabruar/mars en gang. Det er bare å smøre seg meg tålmodighet!

Hvis noen ikke skulle ha fått med seg dette og ikke aner hva dette gjelder, så oppsummerer jeg kort:

Tidlig sommer 2011, ble ett av mine blogginnlegg publisert på VGNett. Dagen etter ble jeg kontaktet av et produksjonsfirma som skulle produsere en ny serie for TVNorge. Det var snakk om 10 episoder. Det kom noen hjem til oss og gjorde casting, og dermed var vi igang. Høsten 2011 ble vi fulgt mange steder av et tv-team. Det er også seks andre familier med i serien. Resultatet kommer altså på en av TVNorges kanaler om ikke så lenge.

Jeg skal nok bekjentgjøre når og hvor serien blir vist!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

  1. Spennende. *glede seg* OOOOg, smøre seg med tålmodighet, ikke glad i å vente da 😉 hehe…

  2. Det der er det slappeste tv-teamet jeg har sett!! Håper alt er bra med dere. Hils resten av gjengen!

    Jørgen

    • Hahaha, ja stakkars Pål var jo syk:) Og det var sååå mange spørsmål. Dette var på bursdagen din, forresten. Pål kvikna til utpå kvelden:) Hils gjengen du også, det er jo så tomt her uten dere, haha!

  3. Kan dere spørre om og få det på dvd(gjerne to, så kan jeg FÅ en) eller ta det opp VÆR gang, og aldri slette 😉
    Klem Siri Therese 🙂

  4. Pingback: Familiens Hjemaften! | Absolutt hjemme

Comments are closed