Hjemmelagd Pizza med banan!

Jeg har forstått at det er smart å unngå palmeolje som alltid skjuler seg i samlebegrepet «vegetabilsk olje». Derfor har jeg bestemt meg for å lage det meste av mat fra scratch. Jeg lager ofte pizza, også i dag. Lilli er min trofaste kjøkkenhjelp. Jeg lager alltid halvt grov bunn og bruker karbonadedeig. Vi lager alltid to pizaer. En med alt mulig på som vi voksen vil ha, og en enkel barnepizza med mindre greier på. Banan på pizza er forresten veldig godt!

Mens vi lagde pizza, lå Eskil på gulvet å koste med hesten sin. Han vil jo være der jeg er, som regel. For litt siden kjøpte Dan Richard en akkurat maken hest som den han har. Det var litt for å teste om han ville godta den, siden han avviser alle andre kosedyr vi måtte komme med.

Kan du se hvilken hest som er blitt mest kost med?

Det finnes bare èn hest for Eskil! Den nye kan heller jeg ha. Så nå har vi både Eskil og to hester i senga. Eskil viser meg hvordan jeg skal ha hesten over meg, eller hvordan jeg kan ha hodet på den. Han passer på så jeg vet hvor jeg har den.

To små tips, i fall du selv ikke allerede gjør det; Legg en våt klut under stekeplata når du kjevler ut pizzabunnen, da sklir ikke stekeplata. Og ei en siliconkjevle, de er kjempegode å bruke!
Vel, nå skal vi snart dra til noen venner av oss!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.