Snøen daler lett og fin

I går våknet vi til snø, til barnas store fryd. De var ute i mange timer. Gutta var ute i skogen i en stor akebakke. Mia, Lilli, Eskil og jeg var i hagen. Det var kram snø og nok til å lage snømenn.

Jeg liker så godt den store steinen jeg har i hagen, den er fin hele tiden hele året.

Den fargeglade fuglemat-saken er fra Østenfor, en av mine favorittbutikker.

I år er Eskil stor nok til å klare å bevege seg godt i snøen til tross for at han har på seg mye klær. Nytt av året er også at han nå har en blå utedress, i fjor hadde han en rosa. Det blir noe å vise han når han blir stor. Det er greit så lenge de ikke skjønner eller bryr seg om farger og fasong. Sånn er det når klær går fra barn til barn. Som regel har jeg såpass mye ytterklær på loftet at jeg har så alle kan ha henholdsvis gutte og jenteklær, så langt de bryr seg om det iallefall. Er man 1til 2 år bryr man seg iallefall ikke. Eskil kunne sikkert hatt rosa dress i år også uten å bry seg. Men jeg synes det er fint at han ser gutt ut nå som han er så stor.
Pappa kom  hjem etter å ha hentet Silje hos en venninne, han ble med å leke i  hagen. Han fikk trent beina litt etter å kjøre barna rundt på snømåka.

For min del kan det godt komme litt snø til sånn at vi får gått litt på ski, men jeg må  innrømme at jeg fikk nok dose vinter for flere år i fjor.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.