Jeg er på utkikk!

Jeg maler mye forskjellig om dagen. Det kjedeligste med å male er herdetiden. Jeg må vente i flere dager på å ta det jeg maler i bruk. Den hvitmalte benken er noe av det siste jeg har malt nå, og den står og herder. Jeg har hatt den ute på verandaen i to somre, men jeg liker den så godt, og hvis den skulle stått der ute særlig lenger ville den blitt ødelagt, så nå skal den igjen få plass på kjøkkenet. Jeg kjøpte den for ca syv år siden på Fretex for 95 kr. På siden der, lent mot pianoet, står sitteplata og så vidt du kan se, så er den ikke akkurat vakker nå.

Nå står den altså der å herder. I mellomtiden er jeg på utkikk etter den perfekte voksduken som jeg kan trekke den med. Jeg bruker voksduk til det for å gjøre livet enklere. Det blir jo søl, det kommer til å bli sølt både melk og alt mulig annet på den. Og da er det bare å tørke av med en klut, istedet for å måtte putte noe i vaskemaskinen. Jeg kommer til å få noen kjøkkenstoler til overs, og det skal min mor få som takk for å ha oppdratt meg. Neida, hun skal bare få de fordi jeg ikke trenger dem lenger og for at hun  har noen rare kjøkkenstoler som på en måte heller litt nedover, og setene er litt for korte. Så da blir alle glade!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

11 Comments:

  1. Trekke den i voksduk var jo genialt!! Det skal jeg huske neste gang jeg går løs på en benk!!

  2. LInda du kan dra på stoff og stil i drammen, de har de voksstoff i mange forsellige farger. Jeg vet ikke om det er samme mønster som i åsane, iså fall er det hvite prikker på stoffet. Du kan jo bare se på voksstoffet til urtepotteskuleren du fikk av meg til jul 😉

  3. Hei Linda! Det er veldig inspirerende å følge alle prosjektene dine! Jeg jobber rett ved Stoff og stil , så hvis jeg kan hjelpe deg med å plukke opp voksduk så gi et lite pip. Det hender jo stadig noen treffer noen som skal til Moss eller vi møtes andre steder…. 🙂

Comments are closed