Mias rom før og etter.

Jeg kom på at jeg glemte å legge ut «før»-bilder av Mia sitt rom. Jeg synes alltid det er så moro å se før og etter-bilder, så her kommer de. Beklager at det ble så dårlig kvalitet, men det så jeg ikke før jeg hadde pusset opp halvveis og da var det litt sent å ta før-bilder.

Og her er Mia sitt rom etter oppussingen!

Det var veldig godt å bli kvitt det enorme skapet som tok nesten hele rommet. Det var også litt av et herk å pusse opp detter rommet, jeg brukte veldig lang tid. Jeg har jo ikke så veldlig mye tid til overs, og to av veggene måtte bearbeides endel før jeg kunne tapetsere. To av veggene er panlelvegger, så de de er bare malt. Heldigvis var jeg smart nok til å bruke kvistlakk. Jeg hadde også store problemer med listene. Hvis du vil kan du lese min fortvilte historie om det HER.

Men det ble da ferdig til slutt, og jeg synes rommet passer kjempefint til min fargerike og glade lille Mia-jente!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. Du har fått til ett flott rom 🙂
  Og for de som tror at det er bare bare så er det ikke det.
  Alt tar tid 🙂
  Leste innlegget ditt om listene.
  Og tenkte, ja her var det noe kjent.
  Har holdt på akkurat som du i uuuuuuendelig mange timer og meter med lister.
  Du har helt rett, de må gjæres på hodet for å bli rett.
  Men jeg har sluttet å gjære innvendige hjørner.
  Lærte meg og «Grabbe» til lister av en snekkerkollega og da blir de tette og fine.
  Da kutter du den ene listen bare fra vegg til vegg og den som kommer i mot gjærer du. Og så sjærer du vekk med nikkesag alt på baksiden, og passer det fint til . vondt og forklare men det blir fint og tett 🙂
  Men har du ferdig malte lister så gjør det jo ingen ting,du kan jo bare ha litt akryl i og det blir så fint så.
  Synes du er flink og få det til 🙂

  Stor klem fra Heidi.

 2. Takk Heidi! Tror jeg skjønte hva du mente med det. Det må jeg nesten prøve en gang, hvis jeg noen orker å se hulkil-lister igjen, haha.

 3. Hejsan! Vilken trevlig blogg du har!! Hittade dig genom 10 barns mammans blogg som jag följer. Här kommer jag gärna in igen! Och rummet blev helt otroligt fint!!!! Verkligen mysigt och färgglatt!! Vilket lyft! Bra jobbat!

 4. Flott og fargerikt barnerom 🙂

Comments are closed