Har du sår på leppa? Her er mitt tips som jeg har brukt i alle år!

Jeg har relatvit ofte sår på leppa, og har alltid hatt det. Dette er sikkert et gammalt kjærringråd: Mandelessens. Min mor ga med en liten flaske med mandelessens som jeg hadde med meg overalt. Folk syntes kanskje det var litt snodig, men mamma hadde anbefalt det, så jeg tenkte ikke noe mer på det. Siden har jeg alltid brukt det når jeg merker jeg får sår på leppa. Jeg har nok aldri brukt det til det det er ment for, som i baking. For meg er dette et sår-leppe-preparat.
Det er jo bare å prøve, det svir skikkelig, da! Iallefall om du har et åpent sår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.