Hva er best? Glatt eller rynket?

Det er ekstremt viktig å se veldig bra ut, er det ikke? Vi sminker oss, fikser håret, ordner neglene og så videre. Det er jo greit, dette er jo helt vanlig og normalt. Kvinner i de fleste kulturer har opp gjennom historien gjort mye forskjellig for å se fine ut. Noen går til litt mer ekstreme metoder enn andre.

Det er så leit med all den ekstreme fikseringen! Det som alle kvinner må ha helt klart for seg, er at kroppen er i forandrnig fra det øyeblikket vi blir født. Hele tiden er kroppen i ferd med å eldes. Det er beundringsverdig at en 80-åring ser ut som en 50-åring. Eller er det det? Hva er vitsen med det egentlig? Noen har supergener som gjør at huden eldes saktere enn andres – får senere rynker og grå hår. Hva så? I noen tilfeller har fikseringen på utseende gått laaangt over streken!

Det som er poenget er: Uansett alder, om du er 2 år, 15 år, 30 år, 50 eller 90 år – så er det alltid like godt når noen berører din hud – glatt eller rynkete. Det er alltid godt når noen gir deg en klem, når din kjære stryker hånden over ryggen din, eller når et lite barn legger en hånd på ansiktet ditt. Det er like godt når en deilig sommervind rusker i håret og berører ditt kinn -gammel eller ung, glatt eller rynkete.

Og et godt smil går aldri av moten – enten du har store eller små lepper!

Ha en flott dag alle sammen!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

Comments are closed