Slik får du meg på kroken!

Hvis du ønsker å få på meg på kroken så har det mye å si hva slags stemme du har. Hvis du har en slitsom stemme, kan du bare glemme det. Det hjelper også at du er mann. Jeg snakker om telefonselgere. Stakkars telefonselgere, jeg kunne aldri tenke meg å være det!
Spesielt uheldige er de hvis de ringer på et ubeleilig tidspunkt. Jeg har opplevd å bli opprinngt når jeg har ligget å sovet. Og når en trøtt mamma får sneket seg til litt etterlengtet søvn på dagen, blir hun ikke mottagelig for noen ting når hun blir vekket, og spesielt ikke av telefonselgere!
Hvis jeg blir oppringt når jeg er på dårlig humør og kanskje direkte sur, er det heller ikke så stort håp. Det siste du ønsker da, er en oppringigng av en TELEFONSELGER!

Stakkars telefonselgere, de vet jo aldri hvem som løfter opp røret i den andre enden.
En gang hadde jeg sagt nei takk til en organisasjon som solgte skrapelodd eller noe sånt.
Noen få dager etter at jeg hadde sagt nei, ringte de meg igjen, og sa det hadde skjedd en liten feil. Pakken hadde blitt sent til meg alikevel, den var allerede på vei, og de lurte på om det gikk greit alikevel. «NEI, det er ikke greit. Jeg returnerer den så fort jeg ser den»,  sa jeg. Men jeg så aldri noe til den, så jeg tror de prøvde å lure meg, jeg.

Vel, men er du mann, har en behagelig stemme og er blid, kaller meg ved navnet mitt, får meg til å smile,og ler en deilig latter, DA kan det hende du får meg på kroken.

Jeg er generelt sett svak for selgere. En gang fikk jeg besøk av en selger. Vi bodde i Oslo og han ringte på og presenterte seg gjennom callingen. Jeg sa som sant var at jeg var så altfor svak for selgere, så jeg kunne rett og slett ikke slippe ham inn, for jeg visste at jeg ikke hadde råd til noe akkurat da.
Jeg tipper at mannen min kunne ha solgt hva som helst til meg. Enkelte selgere får meg til å til slutt takke for at de kontaktet meg.
Det er ikke alle jeg sier «ja» til altså, selv om de høres aldri så kjekke og greie ut, men det er jo noen jeg faller for mer enn andre, kan man si.

Hva «faller» du for ved selgere?

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Jeg legger alltid på når det ringer noen,ooops…

    Ser du har meg på lista over mammabloggere,så koselig!Må bare rette på det ene navnet,Jessica…ikke Jessiva,hihi;)

Comments are closed