Lykken er å ha en storesøster

Jeg har hatt litt syke barn denne uken. Feberen har vært og er på besøk hos oss nå. I går var det minsten som ble syk. På kvelden jobbet far i huset i sitt hjemmestudio mens jeg la småjentene. Da jeg kom for å sjekke hvordan det stod til med lillegutt, lå han ikke der jeg sist så han; liggened i sofaen med sine hester dandert rundt seg. Jeg fant han på kjøkkenet, sittende sovende på fanget til storesøster. Det var så søtt, at jeg måtte ta bilde av dem.

Det beste er et fang når man er syk:)

Linda

6 Comments:

  1. Åååå,så søte:)
    Fint med storesøsken!

  2. Så herlig! Ett nydelig hverdagsminne!

  3. Ekte hverdagslykke! Ble rørt jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.