Slik kan du beskytte deg mot flått

Jeg har fått med meg at det er tid for flått igjen. Alle er vel redde for å bli bitt av flått både på barna sine vegne og sine egne vegne, og i denne forbindelsen har jeg en fantastisk løsning på hvordan man kan besytte seg mot flått.

Jeg bruker kosttilskuddet Kyolic. Kyolic er modnet økologisk hvitløksekstrakt som kan være bra for hud, ledd, hår, negler, immunforsvaret og ledd/kar-systemet.

Normalt pleier jeg å ta en tablett om dagen, eller flere hvis jeg merker at jeg brygger på noe.

I sommersesongen kan jeg ta to stk. Flåtten hater hvitløkslukten, den har tusen ganger sterkere luktesans enn oss. Det vil ikke lukte hvitløk av deg, for Kyolik er luktfri, men flåtten vil lukte det og vil derfor ikke bite deg.

Bli kvitt flåtten, men ikke dine venner; ta to kyolic om dagen.

Dette kan også barn ta.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Ooooh, takk for tips 🙂

  2. Dette var en nyttig tips! Det skal jeg huske på dersom jeg skal ut i skogen i sommer 😀

Comments are closed