Fredag den 13. Min bursdag og en liten gave til deg!

Det ble et koselig kor som sang bursdagssangen for meg i morges.

Siden jeg har bursdag i dag har jeg laget en kake som er utrolig god! jeg smakte den på en jentekvled for flere år siden og fikk skrevet ned oppskriften der og da på en bit av en konvolutt. Slik har den ligget i favoritt.oppskrifts-boksen siden det.

Selvfølgelig vil jeg dele den med flere, som en liten gave fra meg til deg:

Osteiskake:

3 egg skilles

3 eggehviter + 3 dl sukker piskes stivt

3 eggeplommer piskes med 150g naturell smøreost.

3 dl fløte piskes til krem.

Bland alt sammen til slutt

Smuldre 8-12 digestive kjeks utover en paiform, ha blandingen over og strø med litt kjekssmuler på toppen. Settes i fryseren noen timer.

Det er umulig å mislykkes med denne kaken. Jeg gleder meg til å ta fatt med en i kveld!

Ha en fin helg!

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

11 Comments:

  1. Gratulerer så mye med dagen,kos deg med kake:)

  2. Gratulerer med dagen!! Kos med sang og kake! Håper resten av dagen også blir flott!!

  3. Gratulerer så mye med dagen!!Koooos deg:)

  4. Fikk du den hos meg, Linda?? Uansett, jeg mistet den for lenge siden og har lett og lett og lett og lett. Ga opp nå for litt siden – og VIPS her er den jo!!!! GRATULERER så mye på etterskudd også :o)

Comments are closed