Pålegg uten palmeolje

Det er jo utrolig godt med peanøttmsør og nugatti, ikke sant? Det er så godt at vi sjelden har nugatti, for da vil alle ha det på maten og det går jo ikke, det blir litt for usundt. Men en gang iblant pleier jeg å kjøpe det, men det er bare det at det inneholder palmeolje som jeg så godt jeg kan prøver å styre unna. Det samme gjelder peanøttsmør, det inneholder også plameolje.

Men fortvil ikke, for det finnes alternativer!

På meny i går kjøpte jeg peanøttsmør uten palmeolje. Jeg så egentlig etter en nugatti-lignende boks som jeg har sett i en annen blogg, men fant den ikke der i går. Jeg skal fortsette å lete, de har det sikkert i en av butikkene i området.

Jeg fant som sagt en nøttesjokoladepåleegg på en anne blogg, men jeg kan ikke kopiere bildet derfra. Hadde tenkt til å gjøre det og så linke tilbake, men du kan iallefall finne ut hvilket pålegg jeg mener ved å trykke HER.

Et tidligere innlegg om palmeolje finner du HER.

Så det altså mulig å nyte dette uten å bekymre seg for palmeolje. Hurra!!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.