Sjokoladecookies på en søndag

Barna liker å være med og lage noe godt på søndagene og er ivrige til å hjelpe til, særlig til å sleike vispene. I går lagde vi sprø sjokoladekakestykker og mange hender hjalp til. Ved en liten feil endte det med at vi måtte 5-doble oppksriften. Derfor ble det veldig mye kaker og da var det veldig godt med mange hjelpere til å bake de ut.

Vi har fortsatt mer kakedeig igjen i dag som vi ennå ikke har bakt ut, hehe.

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

 1. De så veldig gode ut!!! Har du oppskrift også?? men helst ikke femdobbel 🙂

 2. Hei Linda! Har ikke vært innom på en liten stund, er så kvalm og kveldstrøtt at det blir lite blogglesing om dagen. Ellers er formen fin og magen allerede ganske stor 😀 …hva med deg?
  Da jeg kom inn her igjen og leste først om cookies og så om økologisk peanøttsmør, fant jeg ut at jeg bare måtte sende deg et tips om en super oppskrift på peanøttkjeks som bare tar 15 minutter fra du starter til de er ferdig stekt 🙂 De er helt nydelige, se i e-posten din!
  Klem fra Kristin Bodin

  • Takk, Kristin, jeg skal lage det en dag, gleder meg!
   Formen er bra, jeg er ikke så kvalm lenger, og kan kjenne magen er der, voksende:)
   Jeg prøver å være sunn jeg kan for ikke å gå opp unødvendig mye i svangerskapet. Jeg må få trent litt mer også:)
   Klem!

Comments are closed