En deilig formiddag med verdens beste helt og sveler!

Hun som skal bli skolejente til høsten er på førskoledager i går og i dag. Det betyr at minsten og jeg har fått øvd oss litt på å være bare oss to hjemme.
I går gikk vi en laaaang tur til butikken og kjøpte oss en is og hentet en pakke til med på posten. Jeg har bestillt meg en badedrakt med skjørt siden jeg skal på spa og badeland snart med tv-teamet som ikke var helt ferdig med å filme oss. Men desverre får dere ikke «gleden» av å se meg spradene i badetøy, for det vil jeg ikke. Kanskje dere får se en liten snurt av meg I vannet.

Vel, vi koste oss i går og dag koser vi oss. Vi har laget sveler som vi nyter ute på den deilige og solfylte verandaen vår.

Minsten er stadig på jakt etter edderkopper og mark overalt i hagen. Og det er så fint vær. Jeg har masse husarbeid å gjøre, men minsten må jo passes på ute, så da passer det ekstra bra at jeg fikk et nytt nr. av Rom 1-2-3 i posten i dag, for da kan jeg nyte det, mens jeg holder et skrått øye på jegeren i hagen.

Du skal selvfølgelig få oppskriften på de deilige svelene som jeg har fått av løpedronningen Tone:

5 egg
2,5 dl sukker
1 liter kefirmelk
1 liter hvetemel
1 toppet ts natron
1 toppet ts Hjortesalt
75 gram smør

Visp sammen egg og sukker. Tislett natron og hjortesalt og visp sammen. Rør inn mel og kefirmelk. Smeltet smør til slutt. La stå og svelle i noen minutter.

(Det er også godt å ha sjokoladebiter i røra.)

Stekes på svak varme.

Rør sammen smørkrem av en slump smør og melis og ha på de lett avkjølte svelene.

Så er det bare å kose seg!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.