«Årets leke»

For ikke så mange år siden lå denne leken under juletreet her i huset. Barna må jo få det beste, og hva er vel bedre enn «Årets leke»??

Jeg beklager kjære Toby, for at du ikke bli like mye lekt med som andre leker.  Jeg har tre barn i «kul-leke-alder», men ingen av de har vært spesielt begeistret for deg. I løpet av de tre årene du har bodd her, tror jeg du har blitt aktivt lekt med i kanskje en time! Og det er jo ikke bra for «årets leke». Du fortjener mer enn det!

Annonsebilde

Barna her i huset liker bedre å leke med snegler og mark, og hjemmestrikkede kattunger, og billige utkledninsgkostymer kjøpt på fretex. Det er det det går mest på her i huset. Togbane og lego går heller ikke av moten her.

Jeg beklager Toby. Men jeg tror vi kan finne et nytt hjem til deg der du blir lekt masse med. Skal vi prøve Fretex? Du er jo en flott leke og jeg er sikker på at det finnes barn der ute som ville blitt veldig glad for å få deg!

(var dette bedre, Elias)?

 

Lykke til videre Toby!

Har dine barn leker som ikke blir lekt med? Hva er mest populært hjemme hos dere?

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. fra Elias jeg likte ikke de mamma skrev om toby jeg synes det var slemt og trist det ville vert som at jeg skule skrive årets mamma du lisom:(

  2. Hehe 🙂 Jeg kjøpte en sånn lek og lær hund til ungene, og den er vel i grunnen ikke så veldig godt brukt 🙁 Den har nå levd i snart 4 år og jeg har enda ikke byttet batterier på den :/ Kanskje den også skulle fått et nytt hjem?? hehe…

    Her er det Duplo, og togbane som er det kuleste, og småbiler 🙂

  3. fra elias ja de føltes som om du tenkte deg om litt som du likte toby:)
    det var mye bedre en den første:)

Comments are closed