Var på Ultralyd i dag!

Jepp, i dag dro jeg og DanR til Fredrikstad på ultralyd. Det var jo morro det, alltid like fint å se det røre på seg inni magen.

Alt så fint ut, men morkaken lå på forsiden litt langt ned. Derfor må jeg inn til ultralyd igjen i uke 32, for å se om den har flyttet litt på seg. Gjør den ikke det, kan det hende jeg må ha keisersnitt. Så det vil tiden vise.

Ellers var alt bra, og det blir en GUTT!

Jeg har merket litt vondt i bekkenet i det siste, men nå har jeg blitt så vant til det, at jeg automatisk tar forhåndsregler og da går det mye greiere.

Terminen en 10. november og jeg er 22 uker nå omtrent.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

 1. Gratulerer med en liten gutt i magen:)

 2. Gratulerer med gutt i magen.. UL er like spennende ver gang det..

 3. Så moro 🙂 gratulerer så masse med en lillebror til i den fine flokken deres!!

  Jeg venter jente (har to store gutter og to små jenter fra før), og så har vi termin samme dag 🙂 Den 10. november fyller dessuten min yngste datter 2 år, men jeg har alltid født rundt ei uke før termin, så jeg tror vel ikke egentlig det blir samme fødselsdagen på dem allikevel. Synes å huske at du også har flere novemberbarn 🙂

  Jeg har og vært plaga med bekkenet denne gangen (har ikke det tidligere), men som du skriver går det heldigvis bra så lenge man tar noen forhåndsregler og gode hvilepauser. Men tror jeg hadde kollapsa helt hvis jeg hadde vært med på en sånn handletur som du beskrive under her, merker at spesielt gåing er noe som trigger smertene hos meg!

  Mange fine innlegg fra deg i det siste, har ikke får kommentert noe pga ferietur og dårlig nettilgang

 4. Hurra for en liten gutt!
  Ultralyd er alltid så spennende. Jeg får aldri sove natten før 🙂

  • Ja, ultralyd er så koselig! Men jeg får sove jeg da, som regel. Men om jeg ikke får sove skyldes det ikke ultralyd, men ett eller annet annet:)

Comments are closed