Lykkelig Barndom

Er det ikke herlig når du kommer over en blogg eller møter en person som mener det samme som deg og som du finner tonen med med en gag?

Det opplevde jeg denne uken. En mor som også er barnevernspedagog tok kontakt med meg fordi hun hadde lest noe jeg hadde skrevet som hun var enig i. Det ble noen mailer ut av det og vi fant ut at vi brenner for de samme tingene, og det er fantastisk!

 

Hun heter Nina Stanghov Ulstein og skriver bloggen LykkeligBarndom, som er basert på kunnskap, forskning og erfaring. Bloggen er relativt ny, så hvis du ennå ikke har hørt om den er det derfor. Denne bloggen tror jeg kommer til å nå langt. Jeg elsker det når noen bygger oppunder foreldrenes innstinkter på den måten hun gjør, og det er en av de tingene hun virkelig brenner for. Hun har også gode gjestebloggere som er flinke til å skrive.

Hos Lykkelig Barndom får du lese om temaer som er akutelle for alle foreldre, og her er noen få utvalgte innlegg du kan kikke på. Mer finner du selvsagt på Bloggen Lykkelig Barndom.

Hei Verden

Samsoving – er det skadelig?

Stressede og ulykkelige babyer

 Nattamming er viktig

Unaturlig å la babyer gråte

Lykkelig Barndom har også en side på facebook, så hvis du liker det du leser og ønsker å få oppdateringer om viktige temaer, så kan du like Lykkelig Barndom på facebook. Her kan også du poste innlegg og artikler som du vil dele med flere, og der kommer det også mer enn de innleggene som postes på bloggen, så jeg vil anbefale at du klikker deg inn og liker siden.

Ha en strålende dag!

Linda

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Tusen takk for tips Linda!!

  2. Am i allowed to just say that of a comfort to locate somebody who in fact is aware precisely what they are referring to on the web. You actually learn how to carry a worry to gentle to make this essential. Lots more people must see this and also see why part from the tale. I cant think you aren’t widely used when you undoubtedly have the gift.

Comments are closed